آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۴۶۸
باشگاه دانشجویان/

«تاریخ» قانون دارد این طور نمی‌ماند؛ صبر کن فلسطین

فلسطین مبادا اخ بگویی در برابر این‌هایی که سیگار قهوه‌ای بلندی را هی می‌کشند و هی در بدن تو فرو می‌کنند؛ آنها در حسرت یک آخ تواند که اعلامیه بدهند؛ «او تاریخ و فرهنگ ما را پذیرفته است.» و بعد برای ان لم دادگان کاباره نشین غربی، نامه بفرستند که به خانه بیایید فلسطین تو باید زنده بمانی!

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ * سالهاست که کوچه ها و پست کوچه های شهر زیتون خونی دیگر صفا ندارد؛ سالهاست که يهودى های صهيونيستى این کوچه های شهر را نا امن کرده اند از پشت پنجره‌های دودی ان شهر هولوکاست‌های وهم‌آلود، نعره می‌زنند و دستشان را روی گلوی مردمان ان دیار می‌فشارند و دهان کودکانش را با بمب می‌بندند و درخت های زیتون را با چکمه‌های اهریمنی ظلمشان می شکسته اند. حالا شهر به شهر، دیوار به دیوار، پنجره به پنجره‌اش، حداقل برای یک روز هم که شده به یاد آن زخم های قدیمی که درد می‌کند، خبر مرگ ان قصاب یهودی التیامی هر چند کم بر ان زخم ها شد.

 

ان قصابی که در سال 1956، نیروهای صهیونیست، با هماهنگی استعمارگران فرانسوی و انگلیسی بر روی فلسطینیان غیر نظامی شهر کفر قاسم آتش گشودند و 48 شهروند فلسطینی را به قتل رساندند؛ گرچه این واقعه تنها یکی از جنایت ها ان مرد کودک کش بود. قانا، دیر یاسین، صبرا و شتیلا آواره کردن صدها هزار فلسطینی  و... نیز شاهد جنایات این قصابی یهودی بوده اند.

 

فلسطین مبادا اخ بگویی در برابر این هایی که سیگار قهوه‌ای بلندی را هی می‌کشند و هی در بدن تو فرو می‌کنند؛ آنها در حسرت یک آخ تواند که اعلامیه بدهند؛ «او تاریخ و فرهنگ ما را پذیرفته است.» و بعد برای ان لم دادگان کاباره نشین غربی، نامه بفرستند که به خانه بیایید فلسطین تو باید زنده بمانی! زندگی‌ات هرقدر هم که سخت باشد، به مرگِ آنها نزدیک است دیدی که سنگ‌هایت به ثمر و آه آتشین تو، دامن انها را گرفت و قصابان صهيونيستى یکی پس از دیگری به جای وعده گاه می‌روند.

 

این قصاب یهودی در سال ۱۹۶۹ پرز به عنوان وزیر جذب مهاجر، در سال ۱۹۷۰ به عنوان وزیر حمل و نقل و در سال ۱۹۷۴ پس از یک دوره فعالیت در وزارت اطلاعات، در سمت وزارت دفاع قرار گرفت و او در سال های آخر نخست وزیری "آریل شارون” معاون او بود و در نهایت پس از کناره گیری "موشه کاتساو” به دلیل رسوایی اخلاقی، از سال ۲۰۰۷ به عنوان نهمین رئیس این رژیم فعالیت می کند و با وجود تشریفاتی بودن این مقام، به عنوان پدر معنوی جناح ها و گروه های مختلف به شمار می امد البته مردن این مرد سنگدل برا ما عجیب نبود چون ایمان داریم به گفته خداوندی که فرمود: سيعلم الذين ظلموا اي منقلب ينقلبون و ستمكاران به زودي خواهند دانست كه به چه مكاني باز مي گردند(شعراء/ 277 ).


ان مرد قصاب البته در نزد دیگران از لقب «‌کودک کش» برخوردار است تا جایی که رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه که حالا دست کمی از او ندارد در سال 2009 در جریان کنفرانس اقتصادی داووس سوییس صراحتا وی را با واژه "کودک کش" و خونریز خطاب کرد که به تیرگی روابط آنکارا و تل آویو منجر شد؛‌اما فلسطین مطمئن باشد شر این ملخ‌های درنده همگی از سر این گندم زار کم خواهد شد .


«تاریخ» قانون دارد این طور نمی ماند؛ صبر کن فلسطین .

 

میلاد عرب، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان
 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار