آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۸۳۴
صادقی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

جای تعجب دارد که روحانی به طرفداری بی‌چون و چرا از برجام می‌پردازد

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز گفت: جای تعجب دارد که رئیس جمهور در جلوی همگان به طرفداری بی‌چون وچرای از برجام می‌پردازد و در پاسخ به دستاوردهای دیده نشده برجام از سوی مردم می‌گوید که عینک بزنید تا بتوانید دستاوردهای برجام را ببینید؛ این جمله توهین و اهانت به تمامی مردم ایران است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد صادقی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، به مناسبت نخستین سالگرد توافق هسته ای، برجام بیان داشت: نخستین سالروز اجرایی شدن توافق هسته ای ایران و کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل موسوم به ۵+۱۱ را سپری می کنیم که پس از سال ها گفت و گوی چند جانبه میان طرفین بر سر مناقشات مهمی از جمله برنامه هسته ای ایران و تحریم های بین المللی وضع شده علیه کشورمان، سرانجام در تیرماه سال گذشته به برنامه جامع اقدام مشترک که به اختصار برجام نام گرفت به امضای طرفین رسید.

 

وی افزود: اجرای این توافقنامه، اگرچه گاها از سوی جناح‌های مختلف سیاسی به صورت یک‌جانبه مورد بررسی قرار گرفته و برخی آن را با دیدگاهی غیرکارشناسی و غیر منصفانه نقد یا تمجید می کنند؛ لیکن باید گفت که این اتفاق نقاط منفی و مثبت را همزمان داراست.

 

این فعال دانشجویی تصریح کرد: شرکت‌های خارجی زیادی نیز بعد از اجرایی شدن برجام برای بازگشت یا ورود به بازار ایران، ابراز تمایل یا اقدام کردند. اکنون پس از گذشت یک سال از زمان اجرا، فروش نفت کشور به بیش از دو ملیون بشکه در روز می رسد؛ این در حالی است که در زمان تحریم و قبل از اجرایی شدن برجام، میزان تولید نفت ایران در بیشترین مقدار خود روزانه ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه بود.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شیراز گفت: از دیدگاهی دیگر، برخی کارشناسان اقتصادی این تردید را مطرح کردند که ارتباط با اقتصاد جهانی می‌تواند به ضرر اقتصاد کشور بوده و سبب وابستگی اقتصاد شود؛ اما نکته اساسی که زنگ خطر را برای کشور ما به صدا در می آورد، این است که با وجود آنکه کارشناسان داخلی و خارجی در آغاز راه گردش روان مالی، کاهش هزینه تولید، تنوع سرمایه‌گذاری، رقابتی شدن صنعت، نوسازی ناوگان هوایی دریایی، کاهش هزینه درمان و رقابتی شدن صنایع را از جمله محاسن برجام برای اقتصاد ایران می دانستند، لیکن امروز پس از گذشت یک‌سال کشور ما فقط نفت بیشتری فروختیم و اقتصاد ما نفتی تر از گذشته شد.

 

صادقی ادامه داد: با همه این تفاسیر و خوب و بدها، اگر چرخی در بین مردم و در جامعه بزنیم می بینیم که پس از گذشت یکسال از برجام عملا هیچ تغییر محسوسی در زندگی مردم ایجاد نشده است، بلکه اوضاع بدتر هم گاها شده است، افزایش قیمت ها، بیکاری و غیره که نشان از ناتوانی برجام در رفع مشکلات کشور است و باز جای تعجب دارد که رئیس جمهور مملکت، جناب آقای روحانی در جلوی همگان به طرفداری بی چون وچرای از برجام می پردازد و در پاسخ به دستاوردهای دیده نشده برجام از سوی مردم می گوید که عینکی چیزی بزنید تا بتوانید دستاوردهای برجام را ببینید که این جمله توهین و اهانت به تمامی مردم ایران است.

 

وی تصریح کرد: البته شاید جناب آقای روحانی درست می گوید و نیاز به عینک برای تماشای دستاوردهای برجام است، پیشنهاد من برای کسانی که قصد تماشای دستاوردهای برجام را دارند، استفاده از عینک های آفتابی بسیار قوی است؛ چرا که آفتاب برجام بسیار داغ و سوزاننده است که فکرکنم همین آفتاب برجام بوده است که باعث شده هوای دی ماه همچون بهار گرم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار