نشست تفاهم نامه همکاری بانک ملت و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان امروز در سازمان حج و زیارت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مراسم تفاهم نامه بانک ملت و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان که امروز در سازمان حج و زیارت برگزار شد فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: من ۲۵ سال است که در دانشگاهها فعالیت فرهنگی دارم، اما هیچ فعالیتی مثل عمره و عتبات در دانشگاهها تاثیرگذار نیست.
وی افزود: وقتی دانشجو به عتبات میرود میفهمی که این دانشجو عوض شده است در حال حاضر جمعیت دانشجویی ما بیش از چهار میلیون نفر است و اگر مساعدت بانک ملت نبود ما نمیتوانستیم در سال ۹۵ بیش از ۴۵ هزار دانشگاهی را به عتبات اعزام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در دوره قبل ۳۱ درصد زائران دانشجو یا مراسم عروسی خود یا ماه عسل شان را به عتبات رفتند.
در ادامه هادی اخلاقی، مدیر عامل بانک ملت گفت: بانک ملت سالیان طولانی است که در کنار حج و زیارت توانسته شرایطی را فراهم کند و تسهیلاتی را در زمینه عتبات و حج به زائران پرداخت نماید.
وی افزود: امسال هم با هماهنگی ستاد عتبات دانشگاهیان ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه برای هفدهمین دوره سفرهای عتبات دانشجویی اختصاص داده شده است که دانشجویان بتوانند از این سفر بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: امسال نیز مانند سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان وام قرض الحسنه با سود چهار درصد برای هر زائری در نظر گرفته شده است.
در ادامه حمید محمدی، رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به همکاری بانک ملت با این سازمان گفت: بانک ملت در این زمینه یک سابقه همکاری طولانی را در حج و زیارت داشته به خصوص وام قرض الحسنه که با توجه به زیانی که دارد، اما همواره با ما همکاری داشته است به نوعی در محاسبات بانکی شاید به نوعی پرداخت این وام زیان ده باشد، اما پربرکت است.
وی یادآور شد: علی رغم همه سختی هایی که سفر عتبات دارد، اما یکی از شیرینترین فعالیتهای سازمان حج و زیارت است و اعزام جامعه چهار میلیونی دانشجویی به این سفر بزرگترین اثر معنوی را دارد.