آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۰۱۸

برگزاری کنگره نقش ریز مغذی‌ها در تغدیه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کنگره نقش ریز مغذی‌ها در تغذیه پانزدهم تا هفدهم شهریور ماه امسال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدرضا پریزاده امروز در نشست خبری « نقش ریز مغذی‌ها در تغدیه» که در دانشکده پزشکی علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: همایش تغذیه از علوم پایه تا مداخلات بالینی ۱۵ الی ۱۷ شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

وی با اشاره به حضور بیش از ۴۰ سخنران از کشورهایی همچون فرانسه، مالزی، ایتالیا، مصر، سوییس، آمریکا، انگلیس، اتریش، پاکستان، افغانستان و ارمنستان در این همایش بیان کرد: در این کنگره سازمان های بین المللی مختلفی از جمله سازمان بهداشت جهانی WHO، یونسکو، انجمن بیولوژی مولکولی آمریکاIUBMB،انجمن تغذیه اندونزیایی INA همکاری دارند.

پریزاده به پذیرش 745 مقاله در دبیرخانه این کنگره اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۱۲۰ مقاله در قالب سخنرانی و ۶۲۵ مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد که این مقالات در موضوعات مختلفی از جمله سرطان، چاقی، سندروم متابولیک، تغذیه در ای سی یو، تغذیه در بیماران قلبی، تغذیه در بیماران خاص و نانوفوت ها می‌باشد.

دبیرعلمی همایش نقش ریزمغذی‌های تغذیه بیان کرد: در این همایش تعدادی از متخصصان داخلی، متخصصان خارجی انجمن‌های وابسته به رشته تغدیه و دانشمندانی چون فریدون عزیزی، پرفسور سالوادور، گوردن و نمایندگان از یونسکو و یونیسف نیز حضور دارند.

وی تصریح کرد: در این همایش همچنین کارگاه‌های تخصصی در زمینه تغذیه نیز برگزار می شود.

تغییر در سبک زندگی افراد و کاهش تحرک از عوامل اثرگذار در بروز کمبود ریز مغذی ها است

در ادامه این نشست مجید غیور مبرهن، دبیر کنگره نقش ریزمغذی‌ها در تغذیه تغییر در سبک زندگی افراد و کاهش تحرک را از عوامل اثرگذار در بروز کمبود ریز مغذی ها دانست و افزود: این امر یکی از دلایل چاقی در کودکان و زنان است.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در 10 سال اخیر بروز بیماری های غیر واگیر همچون فشار خون، دیابت و چاقی در جامعه افزایش یافته، بیان کرد: ۵۵ درصد از بانوان استان خراسان مبتلا به سندروم متابولیک هستند و این میزان هفت برابر میانگین کشورهایی همچون فرانسه است.

دبیر کل کنگره بین المللی تغذیه از مطالعات پایه تا مداخلات بالینی ادامه داد: خطر بروز سکته های قلبی در بانوان نیز در حال افزایش است که باید با استفاده از نظرات صاحبنظران و همکاری سازمان های بین المللی برای رفع آن تدابیری اتخاذ شود.

غیور مبرهن در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در استان خراسان رضوی ۹۰ درصد مردم جامعه با کمبود ویتامین D روبرو هستند، گفت: همچنین ۲۱.۵ درصد افراد با کمبود زینک و ۳۲.۵ درصد افراد با کمبود مس روبرو هستند که این امر می تواند زمینه ساز بروز بیماری های غیر واگیر مختلفی شود.

غیور مبرهن در پایان سخنان خود گفت: بهترین راهکار در حوزه سلامت پیشگیری از بیماری است چرا که هزینه آن کمتر از درمان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار