آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۰۱۶
معاون علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد:

۵۷ مخترع از ۱۴ استان کشور در اولین جشنواره ملی فناوری‌های آب حضور دارند

معاون علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در اولین جشنواره ملی فناروی‌های آب، بهره‌وری و بازچرخانی ۵۷ مخترع از ۱۴ استان کشور در ۱۰ زمینه تخصصی، ۴۷ شرکت دانش بنیان از ۱۳ استان در ۹ زمینه تخصصی، شش شرکت توسعه فناوری و ۱۱ شرکت فنی مهندسی حضور دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، احمد رضا بهرامی، معاون علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد امروز در افتتاحیه اولین جشنواره ملی فناروی‌های آب، بهره‌وری و بازچرخانی در دانشگاه فردوسی مشهد که به میزبانی این دانشگاه و با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری، استانداری خراسان رضوی و دیگر دستگاه‌های استان برگزار شد در خصوص اهمیت آب در دنیا گفت: انعقاد و پایداری تمدن‌ها به آب بستگی دارد مانند قلب که یکی از اندام‌های الزامی بدن است و همانطوری که عدم تعادل یکی از بافت‌های آن فاجعه برای بدن به بار می‌آورد، عدم تعادل آب نیز نابودی را بدنبال دارد.

وی افزود: ایجاد و برگشت تعادل در آب کشور کار آسانی نیست، بنابراین دانشگاه فردوسی مشهد و سازمان‌های مرتبط باید در این زمینه نقش ایفا کنند.

معاون علمی وپژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: بهره‌وری و بازچرخانی آب یکی از راه‌حل‌های حفظ تعادل آب است و باید به صورت جدی در این موضوع ورود پیدا کنیم.

بهرامی به برگزاری اولین جشنواره فناروی‌های آب در دانشگاه فردوسی مشهد اشاره و بیان کرد: این جشنواره تنها راه به منظور حل مشکلات آبی کشور نیست و باید بدنبال منابع جدید نیز باشیم.

وی متذکر شد: این جشنواره برنامه‌های متنوعی دارد که از جمله این برنامه ‌ها برگزاری فن بازار است که مخترعین وسرمایه‌داران در این فن بازار می‌توانند با یکدیگر آشنا شوند.

معاون علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: در این جشنواره همچنین 57 مخترع از 14 استان کشور در 10 زمینه تخصصی، 47 شرکت دانش بنیان از 13 استان در 9 زمینه تخصصی، شش شرکت توسعه فناوری و 11 شرکت فنی مهندسی حضور دارند.

میزان جمعیت شهری به خاط تخلیه برخی روستاها به 75 درصد رسیده است

در ادامه شایانفر با شمردن هفت چالش در حوزه آب گفت: با وجود چنین چالش‌های به موضوع آب توجه نکرده‌ایم، چون در این خصوص برخلاف حوادث و بحران‌های دیگر عاملی به نام شوک وجود ندارد.

وی افزود: در زمینه مدیریت بحران آب باید سه راهکار علمی صورت بگیرد، اول باید منابع آب را حفاظت کرد، دوم باید بهداشت آن را افزایش داد و سومین راهکار در زمینه مدیریت بحران آب این است که خودمان را سازگار با منابع آب کنیم و مصارف آن را کاهش دهیم.

شایانفر با تاکید بر این‌که در صورت عدم توجه به حوزه آب با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد از جمله مهاجرت افراد از کشور در ادامه گفت: در حال حاضر میزان جمعیت شهری به 75 درصد رسیده که این امر به خاطر تخلیه برخی از روستاها است.

وی خاطرنشان کرد: تمرکز و مشارکت مردم در برنامه‌های بازچرخانی و بهره‌وری آب از دیگر برنامه‌های عملیاتی می تواند باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار