آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۹۶۶
براساس یافته‌های تحقیقاتی؛

کاهش روند پذیرش تعداد دانشجویان بین‌المللی در انگلیس / آمریکا بیشترین تعداد دانشجویان بین‌المللی را دارد

براساس یافته‌های تحقیقاتی بنیاد آموزشی "UCL" دانشگاه لندن ممکن است انگلیس جایگاه خود به عنوان دومین کشوری که بیشترین دانشجویان بین‌المللی را داشته است، از دست بدهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از یونیورسیتی ورد نیوز، براساس یافته‌های تحقیقاتی بنیاد آموزشی "UCL" دانشگاه لندن ممکن است انگلیس جایگاه خود به عنوان دومین کشوری که بیشترین دانشجویان بین‌المللی را داشته است، از دست بدهد.

علت این تغییر نیز سیاست‌های دولت انگلیس است و اولین کشوری که بیشترین تعداد دانشجویان بین‌المللی را دارد، آمریکا است.

"سایمون مارگینسون" (Simon Marginson) نویسنده این مقاله با استفاده از داده‌های "یونسکو" وضعیت دانشجویان بین‌المللی را در کشور‌های محبوب از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ میلادی، بررسی کرد.

وی به این نتیجه رسید که تغییرات وسیعی در روند تحصیل دانشجویان بین‌المللی در حال وقوع است.

مارگینسون اظهار کرد: تحصیل در انگلیس هنور هم از ارزش بالایی برخوردار است، ولی پنج سال است که دولت روند رشد جمعیت دانشجویان بین‌المللی را با اختلال مواجه کرده است و با کاهش صدور ویزا‌های تحصیلی، تعداد این دانشجویان را کاهش داده است.

تعداد دانشجویان بین‌المللی در انگلیس، از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به میزان ۲.۶ درصد افزایش یافته است این در حالی است که رشد تعداد دانشجویان بین‌المللی در آمریکا در همین بازه زمانی، تقریبا ۱۰ برابر بیشتر و معادل ۲۷.۹ درصد بوده است و نرخ رشد سالیانه تعداد دانشجویان بین‌المللی در استرالیا، ۱۲ تا ۱۴ درصد است.

وی معتقد است اگر آمار‌های تعداد دانشجویان بین‌المللی در سال جاری نیز منتشر شود، احتمالا استرالیا از انگلیس پیشی خواهد گرفت و رتبه دوم را کسب خواهد کرد.

گفتنی است، در کشور‌های دیگر اروپا نیز این تغییرات محسوس بوده است به نحوی که تعداد دانشجویان بین‌المللی در فرانسه، از سال ۲۰۱۲ میلادی به شدت کاهش یافته است.

روسیه نیز در پذیرش دانشجویان بین‌المللی سیر صعودی داشته است. اغلب این دانشجویان از آسیای مرکزی به روسیه رفته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار