استفاده از ظرفيت هاي سازمان هاي مردم نهاد براي حل مشكلات استان قم ضروري است
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام محمد حسين موسي پور روز گذشته در نشست صميمي با جوانان اين استان در تالار معصوميه استانداري، حضور در جمع جوانان را مفيد، سازنده و كارگشا دانست و اظهار داشت: بسيار علاقه مند به تداوم اين گونه نشست ها و كم شدن فاصله زمان ديدار با جوانان اين استان هستم.
وي با تاكيد بر لزوم تقويت باورهاي فكري و اعتقادي جوانان تصريح كرد: جوان جامعه اسلامي براي مصون ماندن از خطر لغزش ها بايد به فكر تقويت بنيان هاي فكري و اعتقادي خود باشد.
استاندار قم با بيان اين كه سست بودن پايه هاي اعتقادي جوانان مي تواند آن ها را در مقابل اندكي نسيم و طوفان به لغزش و خطا وا دارد، افزود: جوانان بايد با مطالعه كتب اعتقادي و اخلاقي به طور جدي به دنبال تقويت و استحكام نظام فكري و اعتقادي خود باشند.
حجت الاسلام موسي پور پايبندي به حجاب و اعتقادات ديني مسلمانان در كشورهاي غربي را نمونه و مصداق عيني محكم بودن پايه هاي اعتقادي و ارزشي دانست و اظهار داشت: در دل فرهنگ ابتذال و كشورهاي داعيه مهد و تمدن، مسلمانان زيادي هستند كه با وجود در نظر گرفتن محروميت هاي مختلف اجتماعي سياسي، حاضر به كنار گذاشتن اعتقادات و باورهاي ارزشي خود نيستند.
وي با اشاره به ظرفيت ها و توانمندي هاي عظيم در سازمان ها و تشكل هاي وابسته به جوانان استان، تصريح كرد: بايد زمينه استفاده بيش از پيش از اين ظرفيت ها و قابليت ها فراهم شود.
استاندار قم با بيان اين كه سازمان هاي مردم نهاد در تمامي عرصه ها امكان اثرگذاري را دارند، نابساماني هاي مختلف اجتماعي را از جمله زمينه هاي مناسبي دانست كه مي توان از ظرفيت هاي سازمان هاي مرتبط با جوانان استان براي ساماندهي و حل مشكلات اين حوزه ها استفاده كرد.
حجت الاسلام موسي پور با اشاره به كمبود فضا و مكان فعاليت سازمان هاي مردم نهاد خواستار استفاده بهينه از امكانات موجود استان براي گسترش فعاليت هاي جوانان شد.
وي با تاكيد بر ضرورت مسجد محوري فعاليت هاي مختلف جوانان، گفت: برنامه ريزي فعاليت هاي مرتبط با امور جوانان در مساجد و تكايا، ضمن رونق بخشي به فعاليت هاي مساجد، سبب ايستادگي در مقابل جنگ نرم همه جانبه دشمن عليه انقلاب و نظام اسلامي است.
استاندار قم با اشاره به فعاليت سازمان هاي فعال در امر قرآن، اظهار داشت: كمك به كانون ها و تشكل هاي قراني، بهترين راه براي تحقق شاخصه هاي ديني در جامعه است.
در ابتداي اين نشست تعدادي از دبيران سازمان هاي مردم نهاد استان دغدغه ها، نظرات و ديدگاه هاي خود را در خصوص مسائل و مشكلات مختلف حوزه جوانان استان قم در حضور استاندار مطرح کردند.
لازم به ذکر است، در پايان اين نشست از 9 تشكل برتر استان در زمينه برنامه هاي اوقات فراغت سال 88 ، با اهدا لوح تقدير و هدايا تجليل شد./انتهاي پيام/