آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۶۹۵
با تلاش محققان؛

نانو لوله کربنی از دی اکسید کربن تولید شد

شرکت ساراتوگا انرژی، با استفاده از دی اکسید کربن موفق به تولید انبوه نانو لوله کربنی شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت ساراتوگا انرژی (Saratoga Energy) فناوری پتنت شده‌ای دارد که با استفاده از آن می‌تواند دی‌ اکسید کربن را به نانو لوله‌ کربنی تبدیل کند. این شرکت موفق به تولید انبوه این فناوری شده است.
 
درو راید، بنیان‌ گذار این شرکت بعد از سه ماه کار بر روی این فناوری موفق به تولید نانو لوله‌های کربنی با  قیمت ارزان شد. به طوری که می‌توان ۱۰۰ گرم تا نیم تن در سال را با این فناوری تولید کرد. گام بعدی این شرکت، افزایش ظرفیت تولید به ۲۰ تن در سال است.
 
درو راید بنیان گذار شرکت ساراتوگا انرژی در این باره گفت: ما با قیمت یک بیستم کمتر از نمونه‌های موجود در بازار موفق به تولید نانو لوله‌های کربنی با کیفیت بالا شدیم. ما در حال توسعه و پتنت کردن فرآیند الکتروشیمیایی هستیم که می‌تواند دی‌ اکسید کربن را به نانو لوله‌ کربنی تبدیل کند.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر بازار نانو لوله‌های کربنی در حد ۵ میلیارد دلار است، اما اگر قیمت آن را به یک بیستم کاهش دهیم می‌توانیم انقلابی در این بازار ایجاد کنیم. کاربرد‌های جدید در این بازار نظیر استفاده از نانو لوله‌های کربنی در هوافضا، باتری، جاده، بتون و الیاف می‌تواند حجم بازار را به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش دهد. هیچ‌ باتری کس نمی‌تواند با این فناوری و این قیمت ما رقابت کند.
 
راید تصریح کرد: نانو لوله‌های کربنی ارزان قیمت ما به تولید کنندگان اجازه می‌دهد تا باتری برای خودرو‌های الکتریکی تولید کنند، باتری‌هایی که سه برابر سریع‌تر از باتری‌های امروزی شارژ می‌شوند. با توسعه این باتری‌ها شما فقط در حد یک توقف کوتاه برای شارژ باتری زمان نیاز دارید که این موضوع دنیای خودرو‌های الکتریکی را متحول می‌کند.
 
لازم به ذکر است، نانو لوله‌های کربنی دارای کاربرد وسیعی بوده به طوری که از آن‌ها در شارژر باتری یا ساخت ابرخازن می‌توان استفاده کرد. این نانو لوله‌ها قادرند استحکام تایر‌ها را نیز افزایش دهند. قیمت بالای این نانو مواد موجب شده تا کاربرد آن محدود شود.

در دو سال گذشته، شرکت ساراتوگا بیش از ۲ میلیون دلار گرنت از سوی وزارت انرژی آمریکا، بنیاد ملی علم و کمیسیون انرژی کالیفرنیا دریافت کرده است که این حمایت مالی موجب می‌شود تا فناوری تولید نانو لوله‌های کربنی تسریع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار