کد خبر:۷۹۷۴۱۳
برای برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی؛

دانشمندان حوزه نانو و انرژی تجدیدپذیر جهان اسلام آبان‌ماه به ایران می‌آیند

شبکه نانوفناوری جهان اسلام همزمان با اعطای جایزه مصطفی (ص) از ١٣دانشمند حوزه نانو و انرژی تجدید پذیر برای به اشتراک گذاری تجارب دعوت کرده است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فاطمه ترک نیک سرپرست دبیرخانه شبکه نانوفناوری جهان اسلام مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی در دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو گفت: رسالت ما در این شبکه بر این است که با نخبگان جهان اسلام در زمینه نانو، تعامل سازنده و موثری در قالب آموزش، پژوهش، پروژه‌های بین المللی و فروش محصولات و دستاورد‌های فناوری نانو در بازار‌های جهانی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ایران یکی از کشور‌های پیشرو در حوزه نانو با سابقه مطلوب و قابل قبول است، گفت: سعی ما بر این است تا با برگزاری رویداد‌های بین‌المللی هر دو سال یکبار در حوزه نانو بتوانیم از تجربه و علم نخبگان کشور‌های اسلامی پیشرفته‌تر نظیر ایران، مالزی، پاکستان، عربستان و ترکیه برای آموزش نخبگان دیگر کشور‌های اسلامی استفاده کنیم.

ترک نیک در خصوص اهداف شبکه نانو فناوری کشور‌های اسلامی گفت: توسعه و تقویت همکاری‌های هدفمند علمی بین المللی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی کشور‌های اسلامی (برای دعوت از اساتید خارجی، ارائه دوره‌های کوتاه مدت، ارائه پروژه‌های مشترک و جذب دانشجویان خارجی در دوره‌های کوتاه و بلند مدت)، تعامل سازنده در سطح ملی و بین المللی و همچنین اشاعه ماموریت‌ها و چشم انداز شبکه در حوزه نانو در میان کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی، به عنوان اهداف بلند مدت این شبکه به شمار می‌رود.

برگزاری کارگاهی در دو حوزه نانو و انرژی تجدید پذیر
ترک نیک بیان کرد: در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه نانو، در حال آماده سازی بستر لازم برای برگزاری سومین کارگاه کنفرانس بین المللی در حوزه «نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر» در ١٩ آبان ماه جاری هستیم که از ١٣ دانشمند بنام، دعوت به عمل آمده تا تجارب خود را به اشتراک بگذارند.

وی با بیان اینکه این کارگاه همزمان با اعطای سومین دوره جایزه مصطفی است، گفت: این رویداد با همکاری دبیرخانه جایزه مصطفی (ص) و استپ درحال شکل گیری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار