کد خبر:۸۳۳۸۰۰
با کاهش حضور مردم در جامعه؛

پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا با ابزار‌های دیجیتالی امکان پذیر است

استفاده از ابزار‌های دیجیتال برای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا و کاهش میزان مراجعه حضوری مردم در جامعه بیش از گذشته اکنون احساس می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شاید این روز‌ها که درگیر بیماری کرونا شده‌ایم استفاده از ابزار‌های دیجیتال برای پیشگیری و مقابله با شیوع این نوع بیماری‌ها بیشتر احساس می‌شود. ابزار‌هایی که می‌تواند میزان مراجعه حضوری مردم در جامعه برای رفع نیاز‌ها را کمتر می‌کند.

این ابزار‌های هوشمند که چند سالی است بازار رو به رشدی پیدا کرده‌اند قابلیت‌های زیادی برای جدال با بیماری کرونا که این روز‌ها به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم بدل شده است، دارد. ابزار‌هایی که می‌توانند از حضور مردم در جامعه پیشگیری کنند.

استفاده از موبایل یکی از این روش‌ها و ابزار‌های هوشمندی است که می‌تواند به کمک مردم بیاید و از حضور آن‌ها در جامعه بکاهد به طور مثال اگر بتوانیم از طریق موبایل و استفاده از برنامه‌های طراحی شده یا اپلیکیشن‌های هوشمند، میزان مراجعه مردم به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها را کم کنیم یک گام بزرگ به سمت کاهش همه‌گیری این بیماری برداشته‌ایم.

ابزار‌های دیجتیالی که در کنار دیگر روش‌ها می‌تواند نگرانی‌های مردم از ابتلا به ویروس کرونا که واگیری آن در تعامل با جامعه بیشتر می‌شود را کم کند. خرید‌های اینترنتی، مراجعات سلامتی و بهداشتی، پیش‌برد کار‌های اداری و بانکی از جمله خدماتی است که می‌توان به کمک ابزار‌های هوشمند در منزل انجام داد و از تردد‌های بی جهت در شهر پیشگیری کرد.

با توجه به این‌که استفاده از گوشی موبایل و اینترنت در ایران همه‌گیری بالایی دارد باید از این فرصت مغتنم برای کاهش تردد‌های روزانه بهره برد. از دیگر ابزار‌های دیجیتال دیگر که این روز‌ها به کار می‌آید و برای کنترل این بیماری و ممانعت از شیوع این بیماری قابل استفاده است، ابرداده‌ها و هوش مصنوعی است. همه این ابزار‌ها می‌تواند تا حدودی امنیت روانی مردم را فراهم و از شیوع نگرانی و بیماری بین مردم پیشگیری کنند.

یکی از مزایای هوشمند شدن شهرها، برای مقابله با شیوع بیماری‌های عفونی می‌توان به فناوری‌های اینترنت اشیا، سیستم محاسبات ابری (cloud computing)، اینترنت تلفن همراه و ابرداده‌ها در ساختمان‌های هوشمند، سرویس‌های حمل‌ونقل عمومی شهری، تجارت و خرید و فروش آنلاین، محیط زیست و ... اشاره کرد.

ایران هم کشوری است که در سال‌های اخیر به مدد توسعه زیست‌بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی توانسته گام‌های بلندی در این حوزه بردارد. گام‌های دانش‌بنیانی که در بستر این زیست‌بوم، می‌تواند با ارائه خدمات غیرحضوری از سلامت مردم محافظت کنند.

دانش‌بنیا‌ن‌هایی که در بستر ارائه خدمات غیرحضور می‌توانند بازوی کمکی برای کادر درمانی باشند. کادر درمانی که این روز‌ها به دلیل افزایش مراجعات بعضا بی‌جهت، توان و امکانات ارائه خدمات به مردم را ندارند و بار‌ها بر عدم مراجعه مردم به این مراکز تاکید کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار