کد خبر:۸۷۹۴۹۶
یافته‌ها چه می‌گویند

مغز چگونه بین منطق و احساس تعادل ایجاد می‌کند؟

براساس یافته جدید محققان، یکی از نواحی مغز فعالیت‌های نواحی شناختی و احساسی را متعادل و تنظیم می‌کند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ طی کردن مسیر زندگی نیازمند ایجاد تعادل بین احساس و منطق است. این تعادل توسط منطقه‌ای از مغز به نام «ناحیه ۳۲» کورتکس سینگولیت قدامی انجام می‌گیرد. براساس تحقیقات صورت گرفته روی میمون‌ها این ناحیه تعادل احساسی را با انتقال اطلاعات بین نواحی شناختی و احساسی مغز حفظ می‌کند.

حفظ تعادل برای احساسات در اختلالت روحی مانند افسردگی خارج از کنترل بوده و منجربه بروز احساسات منفی کنترل نشده و ناتوانی در اندیشیدن خواهد شد. درواقع، افرادی که افسردگی دارند اغلب ناحیه ۲۵ مغز آن‌ها که درگیر بیان احساسات است، بیش از اندازه فعالیت می‌‌کند.
 
تعدیل احساسات سالم نیازمند ارتباط بین نواحی شناختی مانند قشر خلفی جانبی پیش‌پیشانی (DLPFC) و نواحی احساسی مانند ناحیه ۲۵ است. اما از آنجا که این دو ناحیه ارتباط ضعیفی دارند باید یک واسطه در این امر درگیر شود.

محققان از ردیاب‌های عصبی دوطرفه برای تجسم ارتباط بین قشر خلفی جانبی پیش‌پیشانی، ناحیه ۲۵ و ناحیه ۳۲ که یک واسطه بالقوه در میمون‌های رزوس است، استفاده کردند. قشر خلفی جانبی پیش‌پیشانی به عمیق‌ترین لایه‌های ناحیه ۳۲، جاییکه قوی‌ترین نورون‌های بازدارنده قرار دارند، متصل می‌شود. ناحیه ۳۲ به هر لایه از ناحیه ۲۵ متصل شده و آن را با قدرت تنظیم می‌کند.
 
در مغز‌های سالم، قشر خلفی جانبی پیش‌پیشانی به ناحیه ۳۲ برای تنظیم فعالیت‌های ناحیه ۲۵ سیگنال می‌فرستد و اجازه می‌دهد تا احساسات تنظیم بمانند. اما در افسردگی عدم ارسال سیگنال از این قشر باعث می‌شود تا ناحیه ۲۵ بسیار فعال بوده و فرآیند‌های احساسی غیرقابل کنترلی داشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار