مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان گفت: هماکنون سه عنصر شرایط بد اقتصادی و نامشخص بودن وضعیت سیاسی کشور از یک طرف و از طرف دیگر شیوع بیماری کرونا موجب شده که نتوانیم کسبوکارمان را توسعه دهیم.
داود حاجی حسن اصفهانی مدیرعامل شرکت «کامپیوکو اینترکیش» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو گفت: شرکت کامپیوکو، یک شرکت بینالمللی در زمینه مشاوره و ساخت سیستمهای نرمافزاری یکپارچه در زمینههای مالی و صنعتی است. دفتر اصلی شرکت در ژنو- سوئیس مستقر است و شعبات آن در کشورهای اسلواکی و ایران هستند و دو نمایندگی در تهران و کیش دارد. این شرکت در سال ۱۳۷۰ در ژنو توسط من بنیانگذاری و در سال ۱۳۸۴ نمایندگی این شرکت در جزیره کیش افتتاح شد. به طور کلی این شرکت در زمینه مشاوره فناوری اطلاعات تهیه و تولید نرمافزارهای مالی، بانکی، آموزش بانکی، IT و مدیریت فعالیت میکند.
حاجی حسن اصفهانی در مورد محصولات این شرکت گفت: ما نخستین نرمافزار مدیریت ریسک سازمانی را در کشور نوشتهایم و هنوز هم در این عرصه یکهتاز هستیم. این نرمافزار هماکنون در بسیاری از بانکهای معتبر کشور مانند اقتصاد نوین، مهر اقتصاد، آینده و ایران زمین مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: یکی دیگر از محصولات ما هوش تجاری است که اطلاعات مورد نیاز تجارت کسبوکارها را در قالبی مناسب ارائه میدهد. این نرمافزار با ادغام دادهها از سراسر شرکت مشتری و ارائه گزارش و تجزیه و تحلیل سلف سرویس، کاربران تجاری زمان کمتری را به جستجوی اطلاعات میپردازند.
وی با اشاره به اینکه خدمات دیگر این شرکت آموزش بانکداری بینالمللی است، گفت: هم در ایران و هم در اروپا این آموزش را داریم و به غیر از این، آموزش ریسکپذیری و همچنین دورههای آموزشی IBM را در ایران و اروپا برگزار میکنیم.
حاجی حسن اصفهانی در مورد چشمانداز و برنامههای آینده شرکتش گفت: همواره سعی داریم که پیشرفت کنیم و کارشناسان خود را آموزش دهیم. از این رو، کارشناسانمان را به کشورهای اروپایی میفرستیم تا در آنجا آموزشهای لازم را ببینند و بهروز شوند و حتی از وضعیت زندگی در کشورهایی مثل سوئیس درس بگیرند. با این حال، مشتریان ما بانکها هستند و برنامه آینده ما مستلزم سرمایهگذاری آنهاست، ولی تا روشن نشدن شرایط اقتصادی و سیاسی هیچ بانکی حاضر نیستند که هزینه زیادی را صرف نرمافزارهای ریسک سازمانی یا نرمافزارهای مدیریتی کنند. از این رو در حال حاضر برنامه جدیدی برای شرکت نداریم، اما از آنجا که نرمافزارهای ما که در بانکها مورد استفاده قرار میگیرند، نیاز به سرویس و ساپورت دارند، تمرکز خود را روی این بخش گذاشتهایم.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در مورد چالشها و مشکلات این شرکت نیز گفت: چالش اساسی ما شرایط اقتصادی و سیاسی کنونی کشور و همچنین شیوع کرونا به شمار میرود و همانطور که گفتم در این شرایط بانکها حاضر به خریداری نرمافزارهای ما که هزینه زیادی در برخواهد داشت، نیستند.
وی چالش دیگر خود را نبود منبعی برای جذب نیرو دانست و گفت: در شرایط کنونی روزنامهها فروشی ندارند و از سوی دیگر دانشگاهها هم به دلیل پاندمی کرونا تعطیلند. به همین دلیل منبعی برای جذب نیرو وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت کامپیوکو در مورد حامیان شرکتش گفت: تاکنون هیچ سازمانی از ما حمایت نکرده است.