کد خبر:۹۲۵۸۲۴
شاوردی مطرح کرد

پرداخت ۲۰ میلیارد حمایت بلاعوض به دانش‌بنیان‌ها / هیات تجاری از ایالت داغستان روسیه با حمایت صندوق نوآوری پذیرش شد

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بیشترین مبلغ حمایت بلاعوض از دانش‌بنیان‌ها در دو سال گذشته بوده که نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، اولین برنامه "یکشنبه صادراتی" در سال جاری با پذیرش هیات تجاری و فناوری از روسیه برگزار شد و ۸ شرکت دانش بنیان با مزایا و فرصت‌های صادراتی به روسیه آشنا شده و برای افزایش تعاملات صادراتی مذاکره کردند. در این جلسه امکانات صادراتی صندوق نوآوری نیز تشریح شد.

 

 در این جلسه مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد حمایت‌های بلاعوض صندوق در توسعه بازار محصولات دانش بنیان گفت: یکی از خدمات مهم توانمندسازی صندوق نوآوری توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان است که بیشترین مبلغ حمایت بلاعوض در دو سال گذشته و نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان نیز در همین حوزه پرداخت شده است.

 

این خدمت شامل حمایت از حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌ها و پاویون‌های داخلی و خارجی، نمایشگاه‌های دائمی خارج از کشور و اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری برای مذاکره شرکت‌های دانش بنیان با مشتریان بالقوه است.

 


مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه‌های ترویجی و مشاوره‌ای صندوق نوآوری تحت عنوان "کلینیک مشاوره مدیریت صادرات" را تشریح کرد و گفت: یکی از برنامه‌های این کلینیک یکشنبه‌های صادراتی است که روز‌های یکشنبه اجرا می‌شود. در این برنامه مشاوران حوزه صادرات برای ارائه مشاوره به شرکت‌های دانش بنیان حضور خواهند داشت. همچنین کسانی که در بازار‌های هدف شرکت‌های دانش بنیان سابقه فعالیت دارند حضور داشته و تجربیات خود را به شرکت‌ها ارائه می‌کنند. علاوه بر این رایزن‌های بازرگانی ما در کشور‌های هدف نیز در این برنامه حضور خواهند داشت و اطلاعات مربوط به فعالیت در کشور‌های هدف مانند محدودیت‌ها، فرصت‌ها و مزیت‌ها را در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهند.

 

شاوردی در مورد برنامه یکشنبه صادراتی روسیه نیر توضیح داد و گفت: اولین برنامه یکشنبه صادراتی سال جاری با پذیرش هیات تجاری و فناوری از روسیه ۲۲ فروردین ماه برگزار شد. در این برنامه هیاتی متشکل از اِمین علی اف نماینده تام الاختیار جمهوری داغستان در ایران، شمیل مورتازالیف تاجر روس، مجید یگانه خراسانی طرف قرارداد آریانا در داغستان جهت برگزاری نمایشگاه دائمی و همچنین بهمن صاحبی، نماینده اتاق بازرگانی و صنایع جمهوری داغستان در ایران حضور داشتند و مداکراتی را با ۸ شرکت دانش بنیان انجام دادند.

 

وی ادامه داد: یکشنبه صادراتی با هدف هموارسازی مسیر صادرات شرکت‌های دانش بنیان طراحی و اجرا شده که اولین رویداد آن به نمایندگانی از منطقه داغستان روسیه اختصاص داشت. در این دیدار شرکت‌ها توانمندی خود را ارائه کردند و طرف روسی نیازمندی‌های فناورانه خود را مطرح کرد و ظرفیت‌هایی که برای همکاری فناورانه بین دو طرف وجود دارد مطرح شد. حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه بازار‌های صادراتی محصولات دانش شبنیان نیز معرفی و تشریح شد.

 

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین برنامه‌های دیگر برای توسعه بازار روسیه را بیان کرد و گفت: در آینده نزدیک نمایشگاه دائمی در داغستان روسیه و در بندر ماهاچ کالا راه اندازی خواهد شد تا شرکت‌های دانش بنیان محصول خود را معرفی کرده و صادرات خود را آغاز کنند. همچنین در اوایل خرداد ماه سال جاری، یک هیات تجاری و فناوری عازم مسکو می‌شود و خانه نوآوری در مسکو نیز افتتاح و مذاکرات تجاری با طرف روسی نیز برگزار خواهد شد.

 

شاوردی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با برنامه یکشنبه‌های صادراتی بتوانیم به شرکت‌های دانش بنیان آموزش و مشاوره برای ورود به بازار صادراتی ارائه و تجربیات افراد فعال در این حوزه را به شرکت‌های دانش بنیان منتقل کنیم که بتوانیم مسیر ورود آن‌ها به بازار‌های خارجی را تسریع و تسهیل کنیم. یکشنبه صادراتی هفته آینده پذیرش هیاتی از عراق و هفته بعد از آن از کنیا خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار