حجتالاسلام علی دشتکی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، در خصوص مجاهدت علامه امینی در حقانیت ولایت مولای متقیان علی (ع) تصریح کرد: آن عالم وارسته با استناد به آیات، روایات و احادیث متعدد که حتی مورد تایید اهل سنت نیز بوده، حقیقت واقعه غدیرخم را اثبات کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه به فرموده پیامبر اکرم(ص) تفاوت بهشتیان با اهل جهنم، پذیرش ولایت امیرالمومنین است؛ بنابراین باید بیش از پیش واقعه سرنوشتساز غدیر را برای جوانان تبیین کرد و آموزش داد، افزود: غدیر در تاریخ، ادامه راه انبیاء است و یک پدیده مبارک و بزرگی است مخصوصاً در تکمیل زحمات پیامبر (ص) که خاتم پیامبران است، غدیر را میتوان به عنوان مکمل زحمات پیامبر(ص) اسلام در واقع نتیجه و ماحصل رسالت آن حضرت قلمداد کرد و آشنا شد.
این مقام مسئول بیان کرد: جایگاه غدیر در نزد مسلمانان به جهت واقعه آخرین سال حیات رسول خدا(ص) ویژگی خاصی دارد؛ ولی اهمیت این روز از دیرباز مطرح بوده و دیگر انبیای الهی نیز با این روز آشنا و در ارتباط بودهاند.
دشتکی افزود: سرتاسر حیات طیبه رسول اکرم(ص) و لحظه به لحظه آن در نزد مسلمانان دارای اهمیتی بس شگرف و والاست؛ چرا که نه تنها کلام رسول خدا( ص) به نص صریح آیات قرآنکریم، عاری از هرگونه هوا و هوس و متصل به سرچشمه وحی است، بلکه عمل و فعل آن بزرگوار نیز بر تک تک مسلمانان حجت است و صراط مستقیم را به عالمیان نشان می دهد.
وی ادامه داد: اما در این میان، مقاطعی خاص از زندگی آن بزرگوار، به جهات گوناگون از اهمیتی ویژه برخوردار است که یکی از بارزترین آنها، واقعه غدیرخم است و واقعه غدیر از ابعاد مختلف و از جهات متفاوت، دارای درخشندگی و تلألؤ خاصی در تاریخ اسلام است و کمتر مقطع تاریخی را میتوان در جهان اسلام یافت که از لحاظ سند، اطمینان از اصل وقوع، کثرت راویان و اعتماد بزرگان و علمای مسلمانان، قوت و استحکامی نظیر این رویداد مهم داشته باشد.
این مقام مسئول بیان کرد: آنچه که اهمیت واقعه غدیر را مضاعف میکند، نزول دو آیه از قرآنکریم، یکی آیه 67 سوره مائده و دیگری آیه سه سوره مائده در ارتباط با این رویداد بزرگ است که بر طبق نظر مفسران نامآور شیعه و سنی شأن نزول این آیات، مربوط به واقعه غدیرخم است.
دشتکی با اشاره به اینکه مسئله غدیر در رأس همه امور است و اهمیت به غدیر کمتر از سایر عبادات نیست، اظهار کرد: احیای غدیر به معنای احیا دین، تدین، وجدان و انسانیت است؛ بنابراین بر همه مردم لازم است برای احیا آن تلاش کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خطبه غدیر متضمن سه محور اصلی است، عنوان کرد: مهمترین این محورها، بحث توحیدمحوری و و لایتمحوری است که توسط پیامبراکرم(ص) مطرح شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: محور بعدی که در خطبه غدیر پیامبراکرم(ص) مطرح شده است، توجه مسلمانان به نفاق و تفرقه دشمنان است که ایشان آن محور را برجستهتر نشان دادهاند.
مطلب شما با کمي تغييرات در وبلاگ مـــا انتشار يافت
پيروز و موفق باشيد