به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بهرام نکاحی ظهر امروز در یک کنفرانس خبری در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: مشکلاتی که در هیئت ما وجود دارد یکی در تخصیص اعتبارات است که نسبت به هیئت پرورش اندام تا به امروز عدالت رعایت نشده است و همچنین یکی دیگر از مشکلات ما نبود ساختار منظم است؛ چراکه تا به امروز یک ساختار زیر بنایی تعریف شده و قابل قبول وجود نداشته و این یکی از دغدغه هایی است که مسئولان با آن مواجه هستند.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات هیئت نبود بانک اطلاعاتی است به این معنا که ما از تعداد باشگاه های مجاز اطلاع نداریم.
رئیس هیئت پرورش اندام و پاورلیفتینگ خراسان رضوی بیان داشت: هیئت دو وظیفه نظارتی و حمایتی برعهده دارد در زمینه نظارت تا به امروز اقدامات کافی انجام نشده است و در زمینه حمایتی زمانی که پای درد دل باشگاه داران می نشینیم، میبینیم که آنها هم مایل هستند که حمایت شوند در بسیاری از رشته های ورزشی مانند فوتبال از اعتبارات کلان ورزشی برخوردار هستند و سرمایه گذاری های هنگفتی در این رشته ها انجام می شود و حال آنکه پرورش اندام بدون سرمایه گزاری های دولتی حدود 500 باشگاه و بیش از 100 هزار ورزشکار در سطح استان مشغول به کار هستند.
نکاحی با اشاره به اینکه در حوزه ورزشی تا حدودی اصل 44 اجرا شده است، تصریح کرد: بسیاری از ادارات به سمت تجهیز سالن های ورزشی رفته اند و استقبال جوانان نشان داده است که ما با اقبال عمومی خوبی مواجه هستیم و امید است که ما نظارت را در قالب یک نظارت جامع در سطح رشته های ورزشی استان اعمال کنیم و حداقل ها را بتوانیم در این رشته فراهم کنیم.
وی در خصوص مکمل های ورزشی بیان داشت: یک جفایی که در ورزش پرورش اندام با آن روبرو هستیم این است که هر زمان که صحبت از مکمل و یا دوپینگ می شود همه نگاه ها به سوی پرورش اندام بر می گردد، در صورتی که آمارها نشان می دهد که این رشته ورزشی مقام های اول تا سوم مصرف مکمل های غیر مجاز را به خود اختصاص نداده است؛ البته ما انکار نمی کنیم که ورزشکاران پرورش اندام از این مکمل های غیر مجاز استفاده نمی کنند؛ اما به آن صورتی که گفته می شود نیست و امیدواریم که با کمک رسانه ها این نگاه تغییر کند.
رئیس هیئت پرورش اندام و پاورلیفتینگ خراسان رضوی ادامه داد: مشکلی که ما در زمینه مکمل ها با آن مواجه هستیم این است که تا به امروز همیشه صورت مسئله پاک می شد و مرجعی نبوده تا مکمل های قانونی را از غیر قانونی مشخص کند و زمانی که به یک نقطه بحرانی می رسیدیم و یک بمب تبلیغاتی بر علیه رشته ما به وجود می آمده و پیگیری می شده و بعد دوباره رها می شد.
نکاحی گفت: یکی از برنامه ریزی های ما این است که کمیته تک نفری نباشد و ساختار خود را به شکل کامل ببندد و بودجه لازم تخصیص یابد و برخورد افراد را نمی توان به حساب هیئت گذاشت.
وی با تاکید بر اینکه هیئت ما یک هیئت کم حاشیه است، تصریح کرد: کمیته ای به نام کمیته پیشکسوتان داریم که در اعیاد مختلف به عیادت آنها می رویم؛ چراکه آنها برای ما مهم هستند و سرمایه هیئت محسوب می شوند و ما از آنها استفاده می کنیم و یکی از کمیته هایی که بر روی آن مانور می دهیم کمیته فرهنگی است که یک سری پیش نیاز مانند زمین ،سازه و ساختار مدیریتی می خواهد و امید است که بتوانیم در این زمینه نشریه اختصاصی داشته باشیم.
رئیس هیئت پرورش اندام و پاورلیفتینگ خراسان رضوی با اشاره به اینکه از آخرین مسابقاتی که در استان انجام شده 15 سال می گذرد، گفت: اگر قرار باشد مشکلات را به طور مداوم مرور کنیم این گونه اتفاقات می افتد که در حال حاضر با آن مواجه هستیم و ما با توجه به اینکه پایتخت معنوی کشور محسوب می شویم، باید بعد از پایتخت سیاسی هم به لحاظ ورزشی و هم به لحاظ جایگاهی خود را مطرح کنیم.
نکاحی با تاکید بر اینکه بانک اطلاعاتی دقیقی نداریم، عنوان کرد: ما اگر 500 باشگاه پرورش اندام داشته باشیم باید برای هر باشگاه دو نفر مربی داشته باشیم، که جمعا باید 1000 نفر باشد؛ در صورتی که در حال حاضر 150 نفر مربی در اختیار داریم.
وی با اشاره به اینکه هر اندازه که پول تزریق شود باز هم کم است، گفت: تمام طرح ها و برنامه ها تا زمانی که تامین اعتبار مالی نداشته باشیم ضمانت اجرایی هم وجود ندارد.
رئیس هیئت پرورش اندام و پاورلیفتینگ خراسان رضوی گفت: شهرداری در 300 نقطه وسایل بدنسازی در مشهد فراهم کرده است؛ اما مربی هم برای آنها فراهم کرده یا نه و برنامه ای در این زمینه اجرا شده است.
در ادامه برخی از ورزشکاران پرورش اندام به ایراد مشکلات خود پرداختند و در این زمینه بیگلر زاده، از ورزشکاران گفت: خراسان رضوی بنیانگذار مچ اندازی است و همیشه جزو بهترین های کشور بودیم و تا کنون سعی شده که تابع جدول کشوری که از تهران می آید، باشیم؛ اما با این مشکلاتی که به وجود آمده تیم کم کم از دست می رود و این در حالی است که ما در مسابقات آسیایی سال گذشته در گرگان چهار مدال از آن خود کردیم.
مصدق از فعالان ورزش قوی ترین مردان نیز در این مراسم تصریح کرد: مسابقاتی که برگزار شد نسبت به سال گذشته بهتر بوده اسپانسر هم جذب کردیم، ارتباط نزدیکی با شهرداری و اتوبوس رانی برقرار کردیم و مشکلی که داریم این است که به دنبال سالنی هستیم که مختص ورزش قوی ترین مردان باشد.