به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام پژمانفر، صبح امروز با حضور در نشست خبری ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سالن اجتماعات دادسرای مشهد، ضمن اشاره به رعایت برخی نکات در اخلاق رسانه ای و انتخاباتی گفت: نقش رسانه ها در ایجاد حضور حداکثری بسیار خطیر و با اهمیت است، رسانه ها توانسته اند موج های بسیار گسترده ای در عرصه های انتخاباتی داشته باشند، در واقع رسانه ها چاقوی دو دم هستند، همانطور که میتواند نقش مثبتی را در اجتماع ایفا کند، از طرفی هم می تواند برعکس عمل کرده و مضر اجتماع باشد.
وی استفاده از رسانه را یک فرصت دانست و خاطر نشان کرد: رسانه یک فرصت است مادامی که از آن بدرستی استفاده شود، اما اگر غیر از این باشد قطعا همین سلاح رسانه تهدیدی برای جامعه خواهد بود.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، از رعایت تقوا و انصاف به عنوان دو مشخصه کار اطلاع رسانی یاد کرد و گفت: بنای کار اطلاع رسانی و خبرنگاری و تبلیغاتی باید کمک کردن به حل مسائل و خدمت به مردم باشد و این محقق نمی شود مگر با رعایت تقوا و انصاف.
پژمانفر در ادامه سخنان خود بیان کرد: امروز فراوانی اخباری که از ایران روی آنتن های رسانه ها می رود بسیار بسیار قابل توجه است بطوری که بعضا در رأس اخبار قرار می گیرد، این بدان معناست که تمام تمرکز دنیا روی ماست و قطعا انتخابات پیش رو نیز مانند دوره های گذشته به شدت از جانب بیگانگان رصد و تحلیل خواهد شد.
وی رسانه های فعال در داخل کشور را بازوها و بلندگوی نظام برشمرد و تصریح کرد: رسانه های داخلی که همان بازوهای نظام اند باید در مقابل این جنگ رسانه ای دشمن به خوبی نقششان را ایفا کنند تا مبادا ما هم در صف طرف مقابل قرار بگیریم.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، عرصه های رسانه ای و فرهنگی را میادین اصلی جنگ با دشمن دانست و افزود: نمی توانیم منکر این شویم که آمریکا به عنوان یک جریان قدرتمند در دنیا، امروز از زوایای مختلف مورد صدمه انقلاب اسلامی قرار گرفته، بنابراین آنها تلاش می کنند با ورود در همین عرصه های رسانه ای و فرهنگی جلوی انقلاب اسلامی بایستند، از لحاظ نظامی هیچ تهدیدی متوجه ما نیست، اما در عرصه های دیگر به شدت مورد تهدید قرار گرفته ایم.
پژمانفر با بیان اینکه دشمن وارد اقتصاد شده که به ما لطمه بزند گفت: البته این جنگ اقتصادی گریبان خود آنها را گرفته است و آنچه که هیچ گاه تغییر نکرده و همیشه پیگیر آن هستند ورود در همین بحث های گفتمانی و انتخاباتی است.
وی حریم نظام و حریم افراد را خط قرمز های کار اطلاع رسانی دانست و خاطر نشان کرد: باید در اطلاع رسانی های انتخاباتی دو نکته را مد نظر بگیریم، اول اینکه هیچ گاه به حریم نظام وارد نشویم و دوم اینکه به هیچ عنوان حریم افراد را نشکنیم، اقتضای انتخابات آگاهی یافتن از افراد است اما این آگاهی یافتن نباید به گونه ای پیش رود که هیچ آبرویی از شخص باقی نماند و دیگر نتواند به نظام خدمت کند.
پژمانفر همچنین تاکید کرد: در فضای انتخابات باید بین خبر و شایعه تفکیک قائل شویم.
نمایند مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست ضمن اشاره به هوشیاری و تجربه بالای مردم در انتخابات بیان کرد: مردم ما انتخابات های زیادی را تجربه کرده اند و قطعا با درایت کامل در انتخابات حضور خواهند یافت، بنابراین شایسته است براساس دموکراسی که در چهارچوب اسلام است به آرائ مردم احترام گذاشته شود.
وی شعار انتخابات آزاد را یک تهدید جدی دانست و گفت: انتخابات باید آزاد باشد، اما اینکه اکنون شعار انتخابات آزاد داده می شود بدین معناست که ما تا کنون هیچ انتخابات آزادی برگزار نکرده ایم در حالیکه تاریخچه انتخاباتهای30سال اخیر ثابت می کند که انتخابات ما بسیار آزادانه بوده است بطوری که در چند مرحله کاملا سیستم مدیریتی کشور جابجا شده و تغییر کرده است، مانند دوم خرداد و یا انتخابات 84، این موضوع در شهر و روستا نیز صادق است و بارها دیده ایم که با حضور مردم عده ای دیگر جای عده ای را در رأس مدیریتها گرفته اند.
حجت الاسلام پژمانفر انتخابات سال 92 را بسیار حساس و حیاتی دانست و افزود: جریان فتنه در این مدت راه های بسیاری را رفته، مسائل مختلفی را تجربه کرده و راه حل های بسیار دارد و از طرفی هم فضای انتخاباتی و سیاسی ما هم دچار برخی مشکلات است که آنرا آسیب پذیر کرده، بنابراین با این تحرکات باید اذعان کرد که انتخابات پیش رو از حساسیت ویژه ای برخوردار است.
وی در پایان رقابت سیاسی سالم را رقابتی دانست که پس از آن جامعه نتیجه انتخاب خود را ببینند، و خاطر نشان کرد: رقابت ها نباید به سمتی برود که برای اثبات توانمندی ها در صف دشمن و در مقابل نظام قرار بگیریم.