کد خبر:۲۳۲۱۵۷
حجت‌الاسلام حسینی:

شعر گفتن در باب رهبری و انقلاب، شعر درباری به حساب نمی‌آید

رئیس مرکز اسلامی آفریقای جنوبی گفت: باید شعرهای ما نیز اشعار اهل بیت(ع) و ولایت فقیه باشد؛ آنانی که می‌گویند ما شاعر درباری نیستیم، باید بدانند شعر گفتن در باب...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام سید عبدالله حسینی شب گذشته در جشنواره شب شعر سپندوار در مسجد کرامت مشهد گفت: این شعرهایی که امشب در جمع دوستان خوانده شد به غیر از دو سه مورد آن، بسیار ضعیف و اصلا در حد جایگاه خراسان نبود.


وی در ادامه با اشاره به طبع بلند مقام معظم رهبری گفت: در هیچ کجا رهبری پیدا نخواهیم کرد که تا این حد در شناخت شعر و نقد و بررسی شعر و قوانین ادبیات، قوی و با احساس برخورد کند.


رئیس مرکز اسلامی آفریقای جنوبی گفت: به خوبی به خاطر دارم در سال‌های پس از فوت امام خمینی(ره) به خدمت آیت الله گلپایگانی رسیدم و از ایشان خواستم به آقا بگویند مجالس شعری که در زمان امام خمینی(ره) داشتیم دوباره برگزار کنند؛ آیت الله گلپایگانی گفتند ایشان دیگر رهبر شده‌اند و فکر نمی‌کنم چنین مجالسی را برگزار کنند، مدت‌ها بعد به طور اتفاقی در مجلسی به حضور ایشان رسیدم، پس از پایان مجلس قصد خروج از خدمت ایشان را داشتم که رهبر انقلاب مرا صدا زدند و از من در باب مجالس شعر سوال کردند، من گفته آیت الله گلپایگانی را به ایشان رساندم، ایشان آیت الله گلپایگانی را صدا زدند و گفته وی را متذکر شدند و از آنجا بود که دوباره مجالس شعر صمیمی و عرفانی شاعران با مقام معظم رهبری دوباره شکل گرفت.


حسینی با بیان اینکه شعر امروز خراسان با اشعار دهه 60 و 70 قابل مقایسه نیست، افزود: آن زمان شاعران شعرها را چکش کاری می‌کردند و آن شعری که بیان می‌شد، بسیار پخته و نقض و در جای خود بسیار توانا بود، اما شعر امروز خراسان بسیار ضعیف بوده و در حد ادبیات این سرزمین نیست.


وی با تاکید بر اینکه جلسات پرشور گذشته در خراسان باید احیا شود، تصریح کرد: اغلب شعرهای انقلابی که امشب خوانده شد موفق نبودند جز یک مورد که در خصوص حضرت زهرا(س) بیان شد.


رئیس مرکز اسلامی آفریقای جنوبی در پاپان خاطره‌ای از رهبر انقلاب نقل کرد و گفت: آیت الله خامنه‌ای در زمان قدیم به خدمت فردی به نام جعفر آقا رسیدند و با ایشان به انجمن ادبی اصفهان می‌رفتند و در مجلس شعر اصفهان شرکت می‌کردند؛ اشعار این انجمن به آن اندازه ضعف داشت که ایشان فرمودند: ما در همان جا که تازه آمده بودیم اشعارمان را می‌خواندیم و بسیار مورد توفیق جمع واقع می‌شد، و این نشان از توانایی مقام معظم رهبری و ضعف انجمن ادبی اصفهان داشت.


حسینی خطاب به شاعران انقلابی تاکید کرد: ما از شعر فقط یک انتظار داریم و آن اینکه زبان گویای خط مستقیم و راه راست باشد؛ باید راه را بشناسیم و آن را با زبان زیبای شعر به مردم بشناسانیم.


وی بیان داشت: اگر مسیر، مسیر اهل بیت (ع) است و گفتمان، گفتمان ولایت فقیه، باید شعرهای ما نیز اشعار اهل بیت (ع) و ولایت فقیه باشد و راه دومی وجود ندارد؛ آنانی که می‌گویند ما شاعر درباری نیستیم باید بدانند شعر گفتن در باب مقام معظم رهبری و انقلاب شعر درباری به حساب نمی‌آید؛ یا با حسین یا در مقابل حسین، حد میانی وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار