آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۲۷۲
رضایی در دانشگاه آزاد ارومیه مطرح کرد:

علت کناره‌گیری در انتخابات ریاست جمهوری سال 84

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام علت کناره‌گیری خود را در انتخابات 84 اینطور بیان داشت که: می‌خواستم به اصولگراها و اصلاح طلب‌ها ومستقل‌ها فرصت دهم تا کشور را هدایت کنند.
علت کناره‌گیری در انتخابات ریاست جمهوری سال 84
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، محسن رضایی روز گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد ارومیه که در محل سالن آمفی تئاتر این دانشگاه حضور داشتند گفت: هیچ مردمی به اندازه ملت ایران صبر ایوب ندارند، صبر مقدمه پیروزی وجهش بزرگ در اقتصاد است ومن از همه آبرو وحیثیتم در این زمینه خواهم گذاشت تا ایران را در برابر دیدگان غرب متحول کنم.
 
وی علت کناره‌گیری خود را در انتخابات 84اینطور بیان داشت که: چون می خواستم به اصولگراها و اصلاح طلب ها ومستقل ها فرصت دهم تا کشور را هدایت کنند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: من این بار با برنامه آمده ام تا اگر صحبت از اقتصاد شد شعار ندهم بلکه نسخه بپیچم.
 
نامزد انتخابات ریاست جمهوری یکی از شرایط دولت آینده خود را برای مذاکره با آمریکا را تعهد آمریکایی ها عنوان کرد به این صورت که آمریکا تعهد بدهد اگر در مذاکرات با ایران شکست خورد حمله نکند.
 
رضایی در پاسخ به انتقاد دانشجویان از تغییر زمان وپایان امتحانات دانشگاهها تا انتخابات اظهار داشت: در مورد این شتاب زدگی که وزارت علوم انجام داده پیگیری خواهد کرد واین عمل را اشتباهی بزرگ و قابل تغییر تا زمان باقی مانده دانست.
 
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تشریح نظرات اقتصادی خود به‌عنوان دولت آینده بیان داشت: اقتصاد ملی ایران باید نوسازی شود و به جای دولتی اداره شدن مردمی هدایت شود.
 
رضایی در مورد ائتلاف در انتخابات نیز گفت: من ائتلاف بعد از انتخابات راعملی تر وکارآمد تر می دانم وطرحی نیز ارائه دادام که در آن 400 نفر از نخبگان کشور جمع شوند وبرنامه های نامزدهای انتخاباتی را بشنوند سپس نتایج را منتشر کنند که کدام نامزد توان اداره کشور را دارد.
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار