به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، امین منظمی عصر امروز در نشست تحلیل آراء سیاسی انتخابات 92 که در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با بیان اینکه در کشور آمریکا قریب به 2502 اتاق فکر و اندیشه فعال است، گفت: از این تعداد 60 اتاق فکر علیه نظام و در جهت براندازی انقلاب اسلامی ایران فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: چهره های برجسته آمریکا در عرصه سیاست، پس از بازنشستگی در این اتاق فکرها حضور می یایند و به بررسی و تجزیه تحلیل نقاط قوت و ضعف فتنه های انجام شده علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می پردازند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این گروه ها هم اکنون نیز با تجزیه و تحلیل فتنه 88 بدنبال واکاوی نقاط قوت و ضعف این فتنه هستند، گفت: یکی از نقاط ضعف فتنه 88 به عقیده این گروهها انتخاب اشتباه جامعه هدف بود زیرا در فتنه 88 جامعه هدف آن ها مرفهان بی درد بود.
منظمی افزود: آن ها به خوبی دریافتند که اگر جامعه مرفهین بی درد حرکتی کنند، مردم همچون 9 دی به خیابان ها می آیند و اعلام حضورشان را در پاسداری از نظام و ولایت به اثبات می رسانند.
وی فشار اقتصادی و جنگ نرم در حوزه اقتصادی را یکی از مهم ترین ترفندهای دشمن برای انتخابات 92 بیان کرد و افزود: آمریکا در بحث براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران راهبردهای کوتاه مدت و بلند مدت داشته است.
کارشناس مسائل سیاسی اشتباه محاسباتی را یکی دیگر از برنامه های دشمن برای براندازی نظام عنوان کرد و افزود: هدف غربی ها برای ایجاد تفرقه در نظام استفاده از پتانسیل های داخلی است.
منظمی با بیان اینکه برخی ها در نظام بدنبال مطرح کردن انتخابات آزاد و مهندسی هستند، گفت: این نیز یکی از راهبردهای دشمن برای انتخابات 92 است.
وی به بازتاب این سخن مقام معظم رهبری در رسانه های غربی که جمهوری اسلامی در صورت حمله اسرائیل علیه خود، شهرهای تلآویو و حیفا را نابود خواهد کرد، اشاره کرد و ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران می تواند ضربات سهمگینی بر هیمنه صهیونیستها وارد کند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکا در انتخابات 92 راهبردی نظامی علیه ایران ندارد، گفت: بلکه تنها به طراحی اشتباه محاسباتی و ایجاد فشار بر قشر کم درآمد جامعه فکر می کند.
منظمی با بیان اینکه تشخیص شرایط فتنه در زمان کنونی دشوار است، از دانشجویان خواست تا با بصیرت و توجه به شاخص ها به انتخاب و تبلیع کاندیداها بپردازند.
وی با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: جنبش دانشجویی نباید خود را دست کم بگیرد، زیرا دانشجویان از افراد فرهیخته جامعه محسوب می شوند و نقش مهم و تاثیرگذاری در خانواده های خود دارند.
کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر ایجاد وحدت میان کاندیداها خاطرنشان کرد: دانشجویان در بحث وحدت پیش قدم باشند.