به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، همایش یک روزه گزینشگران منطقه 10 کشور روز گذشته با حضور مدیرکل هیأت مرکزی گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شیراز برگزار شد.
علی اکبر عوض پور، مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه شیراز و دبیر شورای برنامه ریزی و هماهنگی منطقه 10 کشور در این همایش به بیان توضیحاتی در خصوص عملکرد یکساله هسته های گزینش در این منطقه پرداخت.
وی بیان داشت: هسته های گزینش 27 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی زیر نظر دانشگاه های شیراز، شهید چمران اهواز و خلیج فارس (بوشهر) اداره می شوند.
محسن ضرغام، مدیر کل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم در جمع گزینشگران منطقه 10 گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب، همواره مورد هجوم دشمنان بوده و گزینش مانع نفوذ دشمن می شود.
وی حفظ حرمت، حفظ اطلاعات شخصی و بزرگداشت و کرامت افراد جامعه را جزو مواردی برشمرد که گزینشگران باید بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.
مدیر کل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: از آنجا که گزینش با انسان سروکار دارد و انسان هم موجود پیچیده است؛ از این رو ضروری است که گزینشگران اطلاعات خود را در همه زمینه های افزایش دهند.
ضرغام در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر حضور حداکثری در انتخابات پیش رو بیان کرد: حضور پرشور مردم، حماسه سیاسی را رقم می زند.
وی در پایان از همکاری مناسب رئیس دانشگاه شیراز و تلاش های مدیر هسته گزینش این دانشگاه قدردانی کرد.
محمد مؤذنی، رئیس دانشگاه شیراز نیز در همایش یکروزه گزینشگران منطقه 10 کشور با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال حاکمیت دین و ارزش های دینی در همه شئون زندگی فردی و اجتماعی است، عنوان کرد: کارگزاران این نظام باید افرادی متعهد، شایسته و دارای صلاحیت های لازم باشند.
وی با اشاره به حساسیت امر گزینش بیان کرد: کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی وابسته به برخورداری این نظام از نیروهای متعهد است و این موضوع اهمیت کار گزینش را دو چندان می کند.
موذنی نقش دانشگاه در پیشرفت جامعه را نقشی بی بدیل عنوان و خاطرنشان کرد: حضور کارکنان کارآمد، دلسوز و دارای وجدان کاری در دستیابی دانشگاه به اهداف متعالی بسیار مؤثر است.
حجت الاسلام نیری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز هم در سخنانی با اشاره به برخی آیات و روایات، گزینش را امری خطیر برشمرد و گفت: ضروری است که گزینشگران افرادی خودساخته و کاملاً متعهد باشند تا حب و بغض شخصی در قضاوت آنها تأثیر نگذارد.
آدمی، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این همایش گزینش را همراه با قضاوت دانست و گفت: مقام قضاوت، مقام والایی است که خداوند متعال این مقام را به بندگان صالحش تفویض می کند.
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم افزود: گزینش کارکنان دانشگاه ها از اهمیت بیشتری نسبت به سایر دستگاه های دولتی برخورد است؛ چرا که دانشجو به طور پیوسته و در طول دوران تحصیل با آنان در ارتباط است.
آدمی در ادامه به ارائه مطالبی در خصوص «ضرورت و هدف از گزینش» و «اخلاق در گزینش» پرداخت.