به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جمشید خاتمی ظهر امروز طی نشست خبری با معرفی دو نامزد منتخب تشکل جامعه جوانان متحد اسلامی برای انتخابات شورای شهر مشهد گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان 25 نفر را برای انتخابات شورا ها معرفی کرده است که از این میان من و حجت الاسلام مهدی رجایی خراسانی از تشکل جامعه جوانان متحد اسلامی در این لیست قرار داریم.
وی با اشاره به تشکل های مختلف عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در استان خراسان رضوی افزود: هر کدام از این 25 نفر باید از حداقل رای نصف به اضافه یک کل تشکل های عضو جبهه پیروان برخوردار باشد تا بتوانند مورد تایید قرار بگیرد.
این نامزد انتخابات شورای شهر در خصوص سابقه تشکل جامعه جوانان متحد اسلامی بیان داشت: این جامعه در واقع دانش آموختگان دانشگاهی هستند که در زمان دانشجویی در جامعه اسلامی دانشگاههای مختلف فعال و عضو بودند.
خاتمی با بیان اینکه این جامعه در سراسر کشور فعال است، افزود: جامعه جوانان متحد اسلامی پنج سال پیش از وزارت کشور مجوز گرفت؛ دبیر و قائم مقام این جامعه در تهران مستقر هستند و نمایندگی های در سراسر کشور دارند که مشهد هم یکی از آن نمایندگی هاست.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هرچند جامعه جوانان عضوی از جبهه پیروان است؛ اما در مورد شورای شهر کمی اختلاف سلیقه داریم، گفت: جبهه پیروان مانیفیستی دارد که ما هم آن را قبول داریم؛ اما نیروهای جوان انتقاداتی به وضع موجود در مسائل شهری و شورای شهر دارند که با نظر جبهه پیروان متفاوت است.
عضو شورای مرکزی جامعه جوانان متحد اسلامی با اشاره به عملکرد شورای شهر و عدم نظارت کافی بر شهرداری گفت: همان طور که یک کودک یک ساله بعد از شش سال به طور طبیعی بزرگ می شود، شهرداری مشهد هم بعد از شش سال یک رشد طبیعی داشت که با توجه به شرایط مدیریتی شهر و یکپارچگی و عمر زیاد آن، انتظار بیشتری می رفت.
خاتمی با مقایسه مشهد با سایر شهر ها از جمله تهران و اصفهان گفت: مشهد با یک چهارم جمعیت تهران، نصف بودجه شهرداری تهران را دارد و در مقایسه اصفهان، یک سوم بودجه مشهد را دارد؛ با این حال هم تهران و هم اصفهان در زمینه شهری موفقتر بودند.
وی یکی از مشکلات شورای شهر گذشته را درگیری های حاشیه ای با شهرداری دانست و افزود: این درگیری ها وقت شورا و شهرداری را که موظف به خدمت به مردم هستند را گرفت.
این نامزد انتخابات شورای شهر با بیان اینکه شهردار هم در غالب شورای شهر فعالیت نمیکرد، خاطرنشان کرد: عدم کار شورایی مشکلی بود که باعث شده شهرداری برای خود و شورا هم برای خودش کار کند.
خاتمی با بیان اینکه نه در قانون و نه در سازو کار ها مشکلی داریم، گفت: مشکل اصلی عدم نظارت شورا بر فعالیت های شهرداری است؛ شورا به جای نظارت، محل دریافت شکایات از مناطق شهرداری شده بود.
وی با بیان اینکه در دوره های گذشته به نام ها رای داده شده بود، نه تخصصها تصریح کرد: امروز نقص کارکرد احزاب را مشاهده می کنیم؛ چرا که با نبود سازکار مناسب مردم نمیتوانند از اعضای شورای شهر مطالبه کنند.
این نامزد انتخابات شورای شهر به مردم توصیه کرد که به ائتلاف ها و گروه هایی رای بدهند که بعد از انتخابات نیز حاضر و پاسخگو باشند.