آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۳۲۸
معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

تقویت شرکت‌های دانش بنیان از جمله فعالیت‌های اساسی است

معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تقویت شرکت‌های دانش بنیان از جمله فعالیت‌های اساسی ما و در حال حاضر 20 مورد از این شرکت‌ها در حال فعالیت و جهت رشد ایده‌های فناوری به آنها کمک می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، تفقدی امروز در اولین جلسه تخصصی ریاست و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اصحاب رسانه در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی در شهرک دانشگاه سلامت بیان داشت: وضعیت مشهد در برخی حوزه ها مانند فناوری و نانو در کشور بالاتر از بقیه است و چند داروی تولید شده در کشور در بیماری های سرطانی ریشه علمی و مراحل پژوهشی آن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.

 

وی افزود: در حوزه فناوری حمایت ویژه ای از سطح اختراعات ملی و بین المللی انجام داده ایم که در حال حاضر 16 مورد ثبت اختراعات و یک مورد به نیمه کار رسیده است.

 

معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان از جمله فعالیت های اساسی ما و در حال حاضر 20 مورد از این شرکت ها در حال فعالیت و جهت رشد ایده های فناوری به آنها کمک می کنیم.

 

تفقدی به دو مرکز رشد دارویی و سلامت اشاره کرد و افزود: شرکت های متعددی تحت حمایت دانشگاه در حال فعالیت هستند و اقدامات زیرساختی خوبی جهت تقویت مراکز رشد خود انجام داده ایم.

 

وی به دو اتاق تمیز مخصوص داروهای بیوتکنولوژی اشاره کرد و افزود: این اتاق در حال حاضر در حال تکمیل است و در راستای حمایت از فناوری تلاش داریم پایان نامه های دانشجویان پزشکی را در راستای پژوهش های فناورانه تصویب کنیم.

 

معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حوزه پژوهش اشاره کرد و با بیان اینکه وضعیت مشهد در بین دانشگاه های تیپ 1 کشور به رتبه پنج رسیده است، گفت: در سال گذشته 1000 مقاله بسیار خوب از سوی واحد پژوهشی دانشگاه ارائه و برنامه هایی را جهت واقع گرایانه بودن این مقاله ها در سال آینده در نظر بگیریم.

 

تفقدی به سلول های بنیادی به عنوان زمینه بسیار برای کار اشاره کرد و بیان داشت: به دنبال ورود علمی جهت جلوگیری از سوء استفاده های مربوطه در این حوزه هستیم و باید بگویم در زمینه پژوهش و فناوری، در زمینه علوم بالینی پتانسیل بسیاری جهت حرکت کردن و رسیدن به بانک های بالینی و ثبت اطلاعاتی را در خود می بینیم.

 

وی ادامه داد: پژوهش در علوم پایه، تقویت و زیرساخت ها و توسعه کمیت باید مدنظر باشد.

 

معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افتتاح آزمایشگاه مرجع تحقیقاتی شرق کشور در دو ماه آینده اشاره کرد و گفت: دو طرح بسیار خوب در آینده بسیار نزدیک در این آزمایشگاه بهره برداری خواهد شد که موفقیت بسیار بالایی محسوب می شود.

 

تفقدی به حمایت ویژه از حوزه بین الملل اشاره و با بیان اینکه تبادل بین المللی با برخی از کشورها داشته ایم، گفت: امیدواریم در حوزه بین الملل حمایت بیش از گذشته صورت بگیرد و البته تا به حال نیز یک تبادل بین المللی با کشور هلند و برخی از کشورها داشته ایم.

 

وی در پایان از انتشار 40 عنوان کتاب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه پژوهشی در سال خبر داد و یادآور شد: 24 مجله که هفت مورد آنها بسیار معتبر و بین المللی است و جایگاه 1 و 2 را کسب کرده اند و همچنین استفاده از 40 عنوان کتاب و انتشار آنها در طول سال گذشته از جمله توانایی های بخش پژوهش در حوزه انتشارات است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار