به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، امروز همه آمده بودند، از پیر و جوان، زن مرد، دانشجو و استاد، بی سواد و با سواد، همه آمده بودند تا ولایت را، دفاع از انقلاب را و دفاع از آرمان های امام را فریاد بزنند.
در این میان نقش جوانان و دانشجویان که نسل سوم و چهارم انقلاب هستند، از همه پررنگ تر بود، آنهایی که رهبر انقلاب در وصفشان فرمودند: اگر غیرتشان بیشتر از جوانان صدر انقلاب نباشد، قطعا کمتر نیست.
آنها آمدند تا نشان دهند که همچنان پای اصول ایستاده اند و رسانه های غربی هرچقدر تلاش کنند نمی توانند، آرمانشان را از آنها بگیرند.
نسل سومی ها و نسل چهارمی آمدند تا ثابت کنند که اگر شهریاری ها و علی محمدی ها و احمدی روشن ها برای این انقلاب فدا شدند، آنها نیز حاضرند تا جانشان را برای عزت این انقلاب فدا کنند.
همه آمدند و یکصدا یک شعار را بلندتر از همه شعارها فریاد می زدند، و آن چیزی نبود جز، انرژی هسته ای حق مسلم ماست.
همه اینهایی که آمدند و این شعار را سر دادند، بی سوادند و معتقدند که ما حاضریم چرخ زندگیمان نچرخد ولی عزتمان حفظ شود.
دانشگاهیان با حضور خویش از آرمان های انقلاب دفاع کردند
مرتضی منتظری از اساتید دانشگاه در این زمینه گفت: انقلاب اسلامی بر اساس مبنای دینی و اندیشه های امام راحل بنیان نهاده شد و انقلاب با مشارکت بیش از 99 درصد مردم ایران اسلامی به پیروزی رسید.
وی تاکید کرد: حضور مردم در راهپیمایی به معنای حمایت کامل مردم از نظام اسلامی و انتقال دستاوردهای انقلاب به نسل های بعدی است.
این استاد دانشگاه با اشاره به حضور پر شور دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن تصریح کرد: حضور جامعه دانشگاهی در راهپیمایی به عنوان نخبگان جامعه نوید بخش این است که علیرغم تمام فشارهای سیاسی و اعمال تحریم ها این ملت همچنان بر سر آرمانهای انقلاب خود ایستاده اند.
وی گفت: دانشگاهیان کشور در این روز همگام با مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در سراسر کشور با حضور گسترده و دشمن شکن خویش از آرمان های انقلاب و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه از حق برخورداری از فناوری صلح آمیز هسته ای دفاع کردند.
منتظری اظهار داشت: این حضور دانشگاهیان در یوم الله 22 بهمن باعث می شود تا تیم مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران بتواند با پشتوانه بیشتری در برابر دشمنان حاضر و بهتر از منافع ملی دفاع کنند.
چرا شهدای هسته ای به دنبال چرخ زندگی خودشان نبودند؟
امیر احمدی، دانشجوی ارشد دانشگاه پیام نور ساری گفت: امروز حضور نسل سوم و چهارم انقلاب ثابت کرد که همه، حتی کسانی که انقلاب را درک نکرده اند، پای آرمان های آن ایستاده اند.
وی با بیان اینکه ملت ایران امروز داشتن انرژی هسته ای را حق خود می داند، ادامه داد: ملت ایران امروز ثابت کرد که حاضر است چرخ زندگی شان نچرخد ولی عزتشان حفظ شود و انرژی هسته ای که حق مسلم شان است، در جریان باشد.
احمدی با انتقاد از برخی که منتقدان را بی سواد می خوانند، گفت: آیا شهدای هسته ای ما که جانشان را برای اعتلای این صنعت فدا کردند هم بی سواد بودند؟ آیا آنها نمی توانستند با وعده های رنگارنگی که به آنها می شد، عطای هسته ای را به لقایش می بخشیدند و به فکر چرخ زندگیشان می بودند؟
وی تصریح کرد: اگر این که ما معتقدیم خون شهدای هسته ای مان پایمال شده است، بی سوادی است، پس به این بی سوادی افتخار می کنیم.
خون شهدای هسته را 4 میلیارد فروختیم / شهدا ما را نمی بخشند
زهره رضایی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد ساری در خصوص حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: همان طور که میبینید حضور ملت، خصوصا جوانان و دانشجویان بسیار پرشور و گسترده است و همه یکصدا مرگ بر استکبار و حمایت از خق هسته ای را فریاد می زنند.
وی ادامه داد: پیام این حضور گسترده برای مسئولان خودمان است مسئولانی که از طرف همین مردم میخواهند بر سر میز مذاکره با آمریکاییها بنشینند و باید قدرت و حضور مردم را لحاظ کنند.
رضایی گفت: مردم یکصدا گفتند که به طرف آمریکایی خوش بین نیستند چرا که معتقدند آمریکایی ها انرژی هسته ای ما را نمی خواهد، بلکه او به دنبال هست ماست.
وی تصریح کرد: امروز شهدای هسته ای ما ناراحت هستند و از اینکه ما به راحتی خونشان را با 4 میلیارد معامله کردیم، ما را نمی بخشند.
رضایی در خصوص بی سواد خواندن منتقدان هم گفت: اگر قرار به بی سوادی باشد، انهایی بی سوادند که یکبار این مسیر را تجربه کردند و محور شرارت خوانده شدند و امروز دوباره همان کار را تکرار می کنند و خود در تلویزیون می گویند که آمریکایی ها به عهد خود وفا نکرده اند.
این دانشجوی علوم سیاسی تصریح کرد: مسئولین خود به بی وفایی آمریکا اعتقاد دارند، اما با همان مسیر را می روند و این برای ما هضم شدنی نیست.