محمد حسین حقی زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: طی سال 92، بیش از 1000 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان به منظور بهره گیری از مشاوره های مربوط به مشکلات تحصیلی، مشکلات ارتباطی و خانوادگی، مشکلات انضباطی، قانونی، مشکلات اقتصادی، اختلالات خلقی، مواد مخدر و اختلالات اضطرابی به مرکز مشاوره دانشگاه لرستان مراجعه کرده اند.
وی با بیان اینکه دختران بیشترین مراجعه را به مرکز مشاوره دانشگاه لرستان را داشته اند، افزود: مشکلات تحصیلی عمده ترین عامل مراجعه دانشجویان به مرکز مشاوره دانشگاه لرستان بوده و مسائل و مشکلات ارتباطی و خانوادگی در ردیف دوم قرار دارد.
کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه لرستان گفت: در بحث اعتیاد دانشجویان کمترین مراجعه را به مرکز مشاوره دانشگاه لرستان داشتهاند؛ اما دانشجویانی که رفع مشکل آن ها نیازمند پیگیری های بیشتر بوده اقدامات لازم را انجام داده ایم.
حقی زاده تصریح کرد: دانشجویانی که به دلیل افسردگی به مرکز مشاوره مراجعه کرده اند در جلسات متعدد به دفتر مشاوره دعوت و مشاور زمینه رهایی آن ها از افسردگی را فراهم کرده است؛ اما با این حال دانشجویانی که نیاز به درمان بیشتر داشته اند به روانپزشک ارجاع داده شده اند.
وی با تاکید بر اینکه اعتماد، سنگ بنای مشاوره محسوب می شود، بیان داشت: رویکر این مرکز تنها رویکرد مشاوره ای است و تمام اطلاعات مربوط به مشکلات و مسائل دانشجویان به صورت محرمانه نگهداری می شوند.
کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه لرستان با بیان اینکه مشاوره و سایر خدمات این مرکز به صورت رایگان به دانشجویان ارائه می شوند، گفت: هشت نفر مشاور، مشاوره های لازم را به دانشجویان ارائه می دهند.
حقی زاده به اثربخش بودن مشاوره های علمی برای اتخاذ تصمیم درست در زمینه های مختلف اشاره کرد و افزود: تمام انسان ها در هر سطح سنی و عقلی نیازمند مشاوره هستند و طبیعی است که اخذ مشاوره از عقلا و کسانی که صاحب فکر و اندیشه و تخصص هستند در اتخاذ تصمیم درست و تسریع در رسیدن به هدف موثرتر است.
وی بیان داشت: مشاوره خاکریز اول جلوگیری از آسیب های روانی و اجتماعی است و قطعا استقبال دانشجویان از مراکز مشاره در سطح دانشگاه می تواند سهم بسزایی را در کاهش این آسیب ها به همراه داشته باشد.