آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۶۳۸

همایش روز جهانی ایدز در دانشگاه یاسوج برگزار شد

همایش روز جهانی ایدز روز گذشته با همکاری مرکز مشاوره، معاونت فرهنگی دانشگاه یاسوج در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، همایش روز جهانی ایدز روز گذشته در سالن شهید چمران دانشگاه یاسوج برگزار شد.


شیرعلی خرامین، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این همایش که با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه یاسوج و معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد با اشاره به مشخصات کلی بیماری ایدز بیان داشت: با وجود اینکه بیماری ایدز در جهان و ایران رو به گسترش است؛ اما تا کنون هیچ درمان قطعی برای این بیماری کشف نشد و  تنها راه کنترل آن پیشگیری از مبتلا شدن است.


وی به مهم ترین راه های انتقال این بیماری اشاره کرد و افزود: از جمله مهم ترین راه های پیشگیری بیماری ایدز، پرهیز کردن از هرگونه اعتیاد به ویژه اعتیاد تزریقی، پرهیز از تماس جنسی خارج از چهارچوب خانواده و با افراد متعدد و استفاده کردن از وسایل شخصی دیگران را می توان نام برد و باید این آگاهی را داشته باشیم که ویروس ناقل این بیماری از راه دست دادن، روبوسی و بغل گرفتن، مواد غذایی و ظروف غذاخوری، عطسه و سرفه، گوشی تلفن، لباس، استخر شنا و گزش حشرات یا حیوانات منتقل نمی شود و نباید ترس و اضطراب داشته باشیم.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ایدز را بحرانی دانست که فرد و خانواده و جامعه را تحت تاثیر خود قرار می دهد.


خرامین به برخی علایم بالینی ایدز اشاره کرد و گفت: گنگ و گیج شدن، انکار، به تکاپو افتادن، پرخاشگری و تسلیم از جمله مراحلی است که یک فرد بیمار را متوجه بیماری در خود می کنند.


گردآفرین نیکبخت، متخصص بیماری های عفونی نیز در این همایش به بررسی بیماری ایدز پرداخت و گفت: 27 هزار نفر از مردم ایران تا کنون به این بیماری مبتلا شده اند که جوانان بیشترین این افراد را شامل می شوند و شایع ترین علت این بیماری در ایران مربوط به استفاده از تزریق مشترک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار