به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام راستگو، استاد اخلاق در سومین روز از اردوی معرفتی فرهنگی دانشجو معلمان برادر نخبه و فعال فرهنگی دانشگاه فرهنگیانٰ که در مشهد مقدس در حال برگزاری است، در نشست آموزشی «جایگاه و ویژگی های معلم در قرآن» گفت: اگر معلم از درونٰ انگیزه تحصیل، تربیت، همکاری و انجام تکالیف را در دانش آموزٰ ایجاد کند، کار پیامبری کرده است.
وی با بیان اینکه در بیرون قلوب انسانها، هیچ عاملی برای رشد موثر نیست، خاطرنشان کرد: پیامبران الهی، هیچگاه از جبر، برای هدایت انسانها استفاده نکردهاند، بلکه با بهره گیری از قلوب، امت خویش را امر به معروف و نهی از منکر میکردند.
این استاد اخلاق با تفسیر آیه شریفه " اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ" تصریح کرد: کار خداوند، هدایت انسان از ظلمات به سوی نور و پاکی و کار کافران و شیاطین اخراج انسان ها از نور به سوی ظلمات است.
حجت الاسلام راستگو افزود: در دنیای کنونی، با وجود داعشیها، صهیونیستها و حکمرانان فاسد و ستمکار، سوق داده شدن انسانها به سوی ظلمات بیش از ورود به نور است.
وی در ادامه سخنان خود، به موضوع ضرورت نگاه و نگرش صحیح نسبت به دانش آموز تأکید کرد و افزود: اگر دانش آموزان را آینده ساز فرهنگ، هنر و کشور و نیز انسانهایی قابل رشد و هدایت بدانیم، یقینا دیگر در کلاس به مشکل بر نخواهیم خورد.
این استاد اخلاق ضمن بیان داستانهایی از آزار پیامبران توسط کفار گفت: پیامبران الهی، ضمن صبوری، انسانها را قابل هدایت میدانستند.
راستگو خطاب به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان گفت: با رأفت پیامبرانه به تربیت دانش آموزان بپردازید.
وی با اشاره به گسترش تکنولوژیها، ابزار و شبکههای اجتماعی در عصر امروز خاطرنشان کرد: با نگرش درست و استفاده صحیح از این ابزار، میتوان زندگی زیباتر و سالم تری داشت.
این استاد اخلاق در پایان سخنان خود، بر ضرورت استفاده از شعر و قصه در بیان مفاهیم عالی در کلاسهای درس تأکید کرد.
لازم به ذکر است، برگزاری کارگاههای تجارب معلمی با حضور مربیان برتر کشوری و نیز پاتوق دانشجویی با حضور حجت الاسلام راستگو با موضوع ارتباط صحیح با نوجوانان، از جمله برنامههای صبح سومین روز از اردوی معرفتی، فرهنگی دانشجو معلمان برادر نخبه و فعال فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در پردیس شهید بهشتی مشهد بود.