آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۶۲۷
معاون راهبری ستاد کل نیروهای مسلح:

بخواهیم با تکیه بر شیوه مرسوم غربی در تولید علم جلو برویم موفق نخواهیم بود

معاون راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اگر بخواهیم با تکیه بر شیوه مرسوم غربی در تولید علم جلو برویم، موفق نخواهیم بود؛ بلکه باید نگاه اسلام به علم را که نگاهی الهی و براساس وحی و شهود است، ملاک کار خود قرار داده و با این افق از غرب جلو بزنیم.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمد مهدی‌نژاد نوری، معاون راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح امروز در همایش تجلیل از نخبگان علمی بسیجی دانشگاه‌های مشهد در دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: ما امروز با داشتن توان نخبگان کشور می‌توانیم در عرصه علم و دانش نگاهی فراتر از گذشته داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: از نگاه مقام معظم رهبری برای اینکه موفق باشیم باید پنج مرحله راهبردی را پشت سر بگذاریم که در ابتدا ایجاد انقلاب اسلامی و در انتها ایجاد تمدن نوین اسلامی می‌باشد.

 

معاون راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه باید در سال 1440 مرجعیت علمی در منطقه شویم، گفت: در پیشرفت انقلاب اسلامی در عرصه علمی باید بتوانیم پس از گذر از چهار مرحله در سال‌های 1404، 1414، 1424 و در نهایت 1440 مرجعیت علمی خود را در منطقه به همه اثبات کنیم.

 

مهدی‌نژاد نوری گفت: اگر بخواهیم با تکیه بر شیوه مرسوم غربی در تولید علم جلو برویم، موفق نخواهیم بود؛ بلکه باید نگاه اسلام به علم را که نگاهی الهی و براساس وحی و شهود است ملاک کار خود قرار داده و با این افق از غرب جلو بزنیم.

 

وی با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان دارای سه مولفه اصلی است، خاطرنشان کرد: فناوری، اطلاعات و یادگیری سه مولفه اصلی در اقتصاد دانش بنیان به شمار می‌رود که باید با استفاده از فناوری روز، کسب اطلاعات لازم و در نهایت یادگیری و محتواسازی فرآیند دانش بنیان را ایجاد کرد.

 

معاون راهبردی ستاد نیروهای مسلح کل کشور در ادامه با بیان اینکه باید داده‌پردازی را یکی از محورهای اصلی کار خود در اقتصاد دانش بنیان قرار دهیم، گفت: ارتقای بهره‌وری، رقابت‌پذیری، فرصت آفرینی، تولید دانش، علم و فناوری از ویژگی‌های اقتصاد دانش بنیان است که پویایی و پاسخگویی مناسب به نیازهای بازار دو مولفه اساسی در این خصوص است.

 

مهدی‌نژاد نوری با بیان اینکه ویژگی های بسیج و یک بسیجی می‌تواند ما را در ایجاد اقتصاد دانش بنیان در کشور یاری رساند، تصریح کرد: آرمان‌گرایی، انقلابی و مکتبی بودن، داوطلبانه و مردمی کار کردن، اخلاص در عمل و نگاه شغلی نداشتن به فعالیت خود از ویژگی‌های اساسی بسیجیان به شمار می‌رود که با این مولفه‌ها می‌توان در اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان موفق باشیم.

 

وی ادامه داد: بسیجی براساس بیانات مقام معظم رهبری باید عرصه‌های مهم کشور را بشناسد و براساس نیاز کشور در این عرصه‌ها اقدام کند، امروز عرصه مورد نیاز کشور شکوفایی اقتصادی و علمی است و بسیجی باید در این امر پیشگام باشد.

 

معاون راهبردی ستاد نیروهای مسلح کل کشور عرصه بسیج را تنها حضور در پادگان و آموزش دیدن ندانست و متذکر شد از سوی رهبری از سال گذشته تا به امروز دو دسته سیاست‌های کلی اعلام شده‌اند که یکی اقتصاد مقاومتی و دیگر سیاست کلی علم و فناوری به شمار می رود.

 

مهدی نژاد نوری با بیان اینکه 40 سیاست کلی تا به امروز از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام و به تصویب رسیده است، خاطرنشان کرد: در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بندهای یک و دو و بیست بسیار دارای اهمیت است که نخبگان بسیجی باید در این خصوص ورود پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 32 پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد، افزود: 3000 شرکت دانش بنیان در 115 مرکز رشد و فناوری در کشور وجود دارند که ما باید شرکت‌های دانش بنیان خود را به 600 هزار ارتقا دهیم.

 

معاون راهبردی ستاد نیروهای مسلح کل کشور در پایان با بیان اینکه برای رسیدن به آمار مورد نظر تنها از طریق بسیجیان مخلص می‌توانیم راه خود را ادامه دهیم، گفت: بسیج از نظر ما بخش غیر دولتی محسوب می‌شود و نگاه ما به بسیجیان خارج از کشور همان نگاهی است که سردار نقدی مسئول آن بوده و آن طرح ایجاد بسیج 100 میلیونی در کشور است که بسیجیان خارج از کشور را نیز در بر می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار