گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» یادداشت دانشجویی*؛ با وجود اینکه فکر و منش مقام معظم رهبری و خطوط ترسیم شده توسط ایشان برای مسئولان نظام، لازمالإجراست، فلسفه وجودی آنها را نیز تشکیل می دهد، منتهی با توجه به اینکه ذات افکار ایشان همان مکتب امام امت است، ایشان ترسیم شخصیت و مکتب امام (ره) را از بعد از ارتحالشان تا به الآن انجام می دهند.
محور اصلی بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در گرامیداشت 26 سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، درباره خطر «تحریف» شخصیت امام راحل و لزوم بازخوانی مبانی و «اصول» ایشان بوده است.
رهبر انقلاب فرمودند: «خطر تحریف امام، به عنوان یک هشدار باید در گوش مسئولان، صاحب نظران انقلاب، شاگردان قدیمی امام و علاقه مندان این راه باشد.
اگر ملت ایران بخواهد به هدف برسد و بخواهد این راه را ادامه دهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد و نگذارد شخصیت امام را تحریف کنند که تحریف شخصیت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملت ایران است».
سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در حالی اطلاق شد که عده ای سخنان و خاطرات غریبی را از امام (ره) نقل می کنند و ذکر این خاطرات و اقوال، چاشنی بعضی از برنامه ها شده است.
در سخنرانی رهبری در بیان اصول امام (ره) و به ویژه مبارزه آن امام با استکبار و آمریکا، جمعیت حاضر با شعارهایی دولت را به بصیرت دعوت کردند!!
چرا امسال نیز همانند سال های قبل، حضار بیش از هر چیز، شعار "مرگ بر آمریکا" را سر می دادند؟!
بدون شک کسانی که در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) شرکت کردند، دوستداران به امام، رهبری، انقلاب و آرمان های مقدس جمهوری اسلامی بودند.
از طرفی، هرکسی می توانست خود را به مراسم برساند و جمعیت، اختیار شده و گزینش شده نبود و هر کسی که دغدغه های امام، خط امام و مکتب امام را داشت، از اقصی نقاط کشور جمهوری اسلامی، خود را به مراسم رسانده بود.
آیا ملت، با شعار دادن «دولت تدبیر ما، بصیرت بصیرت»، دچار خطا در تحلیل های سیاسی شده است؟
آیا سکوت و اجازه مقام معظم رهبری، تاییدی بر شعار و دعوت دولت به بصیرت، نیست؟
چه کسی می تواند به آنها «بزدل سیاسی» بگوید؟!
آیا آنها بخاطر منافع شخصی و آزادی خود این شعارها را دادند؟ یا بخاطر استقلال کشور؟
چه کسی می تواند آنها را "ایجاد کنندگان مانع در انجام امور"، مورد خطاب قرار دهد؟!
رئیس تشخیص مصلحت نظام می فرمایند که "حضرت امام (ره)، موافق حذف مرگ بر آمریکا بودند"؛ این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، راجع به یکی از اصول و خطوط اصلی مکتب امام می فرمایند:
"امام با مستکبران سر آشتی نداشت، واژه شیطان بزرگ، ابداع عجیبی از امام بزرگوار بود؛ شما وقتی کسی را شیطان پنداشتی، رفتارت و کردار و گفتارت با شیطان مشخص است؛ امام تا لحظه آخر در نبرد با این شیطان بود".
آیا رواست ملتی که منادی خط و مکتب امام می باشد، متهم به "بزدل سیاسی" و "مانع در انجام امور" شود؟
عجیب است، بزدل سیاسی به کسانی گفته می شود که شعار و منششان، "نه سازش نه تسلیم ، نبرد با آمریکا" است، غافل از آنکه همین ملت، تا بحال بخاطر آرمان های مقدس جمهوری اسلامی در جنگ اقتصادی مبارزه کردند و می کنند و خسته نمی شوند و در صورت بروز غلطی از استکبار جهانی، به دفاع از تمامیت ارضی نظام اسلامی خواهند پرداخت.
به راستی علت این تناقض در گفتار و رفتار و برداشت چیست؟
البته این تناقض از کسانی که حتی نگذاشتند عنوان «سرهنگ» به آنها گفته شود، دیگر عجیب و بعید نیست؛ چرا که همان اشخاص پایش برسد (که رسید)، به فرزندان ملت "سردار دیپلماسی" می گویند!!
قطعاً، از این پس و با وجود روشنگری های مقام عظمای ولایت، ادامه افکار تحریف امام، برخورد ملت با محرّفین مکتب امام(ره) را به همراه خواهد داشت.
ممکن است عده ای از این پس بجای نقل خاطره و نقل قول از امام (ره)، برای پیاده کردن افکار خود، اقدام به اجتهاد در مسائل روز کنند که در این حربه نیز، به حول و قوه الهی شکست خواهند خورد؛ چرا که اجتهادی مورد قبول است که در تعارض با اجتهاد و اصول حضرت امام (ره) و خطوط قرمز رهبر معظم انقلاب اسلامی نباشد.
محمدامین سواری – فعال سیاسی و فرهنگی