ارجمندی، معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، هدف سازمان بسیج اساتید در برگزاری این طرح را خودکفا کردن مراکز وابسته به این ارگان در استان ها و دانشگاه های سراسر کشور اعلام کرد و ابراز داشت: برخی از اساتید این طرح علاوه بر سپری کردن دوره جنگ نرم عمومی، دوره آشنایی با تهدیدات ماهواره را نیز گذرانده اند با توجه به اینکه رهبری ( مد ظل العالی) بر موضوع دشمن شناسی و شناخت تهدیدات تاکید دارند نیاز است که اقشار مختلف جامعه و نخبگان با این تهدیدات آشنا شوند که بخشی از این رسالت بر عهده سازمان بسیج اساتید است.
وی به اجرای دوره های عمومی و متمرکز جنگ نرم از سوی سازمان مذکور اشاره کرد و افزود: لذا برای قطع ارتباط استان ها با مرکز و پردازش به توسعه ادبیات جنگ نرم، تبیین و ارائه راهکارهای مقابله با آن در سطح منطقه ای، برگزاری دوره های مذکور را به صورت فشرده در دستور کار قرار داده ایم.
معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید گفت: استان ایلام میزبان تعداد ۱۲۰ نفر از اساتید سراسر کشور در سومین کارگاه تربیت مدرس جنگ نرم از سوم تا هفتم مردادماه می باشد، مکان برگزاری این طرح با همکاری سپاه و دانشگاه ایلام تمهید شده است، مدرسین این برنامه از صاحب نظران حوزه جنگ نرم و عملیات روانی می باشند.
ارجمندی کارگاه مذکور را به دو بخش دانشی و مهارتی تقسیمبندی کرد و اذعان داشت: پرداختن به تهدیدات، انواع تهدید، شناسایی و برآورد توانمندسازی ها، ابزارهای جنگ نرم. تبیین و تحلیل رسانه به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و راهکارهایی مقابله با هریک از این تهدیدات در بخش دانشی بررسی می شود.
وی ادامه داد: بخش دوم کارگاه های مهارتی هستند، اساتید برحسب تخصص و تمایل به چهار کارگروه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تقسیمبندی می شوند، کارخواست هایی به گروه ها داده می شود که اعضا باید به صورت نخبگی و تخصصی به این کارخواست ها پاسخ دهند، رصد منابع قدرت، فعال سازی، شناسایی، برآورد و چگونگی مقابله با تهدیدات در این راستا انجام می شود.