مسعود خانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با بیان این که مشکل عمده ما در بیمارستان طالقانی مشهد از مجموعه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی این شهر نداشتن تخت آی سی یو مطابق با ظرفیت بیماران بود، گفت: بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها بیمارستان امداد جادهای این استان است.
بیمارستان طالقانی به پیشنهاد رهبر انقلاب ساخته شد
وی ادامه داد: این بیمارستان پس از سفر استانی مقام معظم رهبری به مشهد و به پیشنهاد ایشان ساخته شد.
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: با توجه به اینکه مشهد به عنوان یک شهر مهم در رفت و آمد بسیار زیاد مردم قرار داشت؛ اما در شمال شرق این استان هیچ بیمارستانی جهت ارائه خدمات امدادی به بیماران زائر و مجاور وجود نداشت، رهبر معظم انقلاب دستور ساخت چنین بیمارستانی در این مکان را دادند.
خانی اعتبارات ساخت ساختمان اولیه بیمارستان طالقانی مشهد را از محل اعتبارات سفر استانی رهبر معظم انقلاب دانست و تاکید کرد: از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری ساختمانی چهار طبقه ساخته شد و در هر طبقه 31 تخت جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران قرار گرفت.
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان طالقانی مشهد در حقیقت بیمارستان امدادی شماره دو این شهر است که عمده بیمارن بستری شده در این بیمارستان از سوانح جادهای و یا بیماران مجاور و نیازمند به جراحی هستند.
وی به مشکل نبود تخت آی سی یو در این بیمارستان تا مدتی قبل اشاره کرد و افزود: بخش قدیم آی سی یوی این بیمارستان دارای شش تخت است که گاها ما تا 14 بیمار را در این بخش کوچک به دلیل نداشتن تخت بستری میکردیم که به لطف خدا و همت خیرین سلامت بخش جدی آی سی یوی بیمارستان طالقانی مشهد به تازگی آغاز به کار کرده است.
خانی تجهیزات به کار رفته در بخش جدید آی سی یوی بیمارستان طالقانی مشهد را بسیار پیشرفته و مطابق با تکنولوژی روز دانست و تاکید کرد: : بخش جدید آی سی یوی بیمارستان طاقانی با 17 تخت و مجهز به آخرین سیستم ها و تجهیزات پزشکی آی سی یو است.
تختهای آی سی یوی بیمارستان طالقانی به 23 عدد افزایش یافت
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خیرین سلامت را حامی دولت و مردم دانست و با تقدیر از تلاش این قشر، گفت: ساختمان بخش آی سی یوی جدید بیمارستان طاقانی در بخشی از ساختمان قدیمی این بیمارستان به دست یکی از خیرین سلامت در اختیار پیمانکار قرار گرفت و تجهیز بیمارستانی و خرید تختهای آی سی یو نیز به دست یکی دیگر از خیرین سلامت انجام شد.
وی تصریح کرد: سیستم تهویه هوای این بیمارستان بسیار مجهز است و اکنون با اضافه شدن این 17 تخت آی سی یو به بیمارستان طالقانی مشهد این بیمارستان مجهز به 23 تخت آی سی یو و دو بخش مجزای آی سی یو میباشد.
خانی فضای به کار رفته جهت ساخت بخش آی سی یوی جدید بیمارستان طالقانی را 800 مترمربع دانست و گفت: این بخش به همت دو خیر سلامت و اعتبارات دریافتی از محل طرح تحول سلامت با تجهیزاتی مانند مانیتورینگ، تخت آی سی یو، سیستم تهویه هوا وغیره کامل شده است.
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افتتاح رسمی این بخش به زودی خبر داد و افزود: در حال حاضر افتتاح رسمی ازاین بخش نداشتهایم و به صورت غیر رسمی این بخش آماده بکار شده است و در حال حاضر پنج بیمار در این بخش بستری میباشند.
35 نیرو از محل اعتبارات طرح تحول سلامت گرفتهایم
وی در پاسخ به تعداد پرسنل استخدام شده در این بخش، گفت: 35 نفر پرسنل این بخش را نیز از محل اعتبارات طرح تحول سلامت گرفتهایم که در حال حاضر 15 پرستار، 10 کمک بهیار و 10 نیروی خدماتی در این بخش مشغول به فعالیت هستند.
خانی به تجهیزات کلی بیمارستان طالقانی اشاره داشت و بیان کرد: بیمارستان طالقانی مشهد در حقیقت یک مرکز فوریتهای جراحی در استان است که دارای شش اتاق عمل مجهز، 171 تخت فعال درمانی، دو پد فرود چرخ بال و شش بخش فعال است.
بیمارستان طالقانی دارای شش بخش و یک درمانگاه است
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بخشهای فعال این بیمارستان اشاره داشت و تصریح کرد: این بیمارستان در بخشهای جراحی اعصاب، ارتوپدی، جراحی عمومی، سوانح، اورژانس و آی سی یو بیمار پذیرش میکند و از لحاظ خدمات سی تی اسکن، رادیولوژی و آزمایشگاه نیز در ارائه خدمات مشکلی ندارد.
وی در پاسخ به میزان اعتبارات ارائه شده جهت بهره برداری از بخش آی سی یوی جدید بیمارستان طالقانی، گفت: میزان اعتبارات به دلیل حضور خیرین در حال حاضر نامشخص است زیرا این بخش کاملا به همت خیرین سلامت و مقداری از محل اعتبارات طرح تحول سلامت ساخته شده است.
خانی به درمانگاه شبانه روزی بیمارستان طالقانی مشهد نیز اشاره داشت و در ادامه خاطر نشان کرد: درمانگاه بیمارستان طالقانی مشهد در بخشهای مختلف از جمله داخلی و قلب همه روزه فعال میباشد و بسیاری از بیماران سرپایی در این درمانگاه به درمان خود میپردازند.
مدیر بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با تشکر از حضور خیرین سلامت در ساخت بخش آی سی یوی جدید این بیمارستان، یادآور شد: در برنامه افتتاحیه رسمی بخش جدید آی سی یوی بیمارستان طالقانی مشهد از دو خیر تلاش گری که مشکل بیماران آی سی یوی این بیمارستان را رفع کردهاند تقدیری در خور شان این افراد انجام خواهد شد.