کد خبر:۴۷۳۵۸۷
یک استاد دانشگاه:

دانشجویان در برابر مبلغین دروغین بصیرت داشته باشند/ مدعیان دیدار با امام زمان(عج) حقیقت را نمی‌گویند

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه برخی در فضای دانشگاهی به دنبال ترویج و تبلیغ دین به شکل دروغین هستند و توانسته‌اند موفقیت‌های ناچیزی را نیز کسب کنند. دانشجویان با بالا بردن بصیرت خود فریب این افراد را نخورند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام حمید ناصحیان امروز در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی این دانشگاه، گفت: متاسفانه در آخرالزمان(عج) افرادی بروز و ظهور می‌کنند که دارای ادعاهای دروغین بسیاری هستند که مردم نیز توان تشخیص حقیقت در این فضا را ندارند.

 

وی ضمن بیان این نکته که این افراد تلاش می‌کنند تا خود را حق و گفته‌هایشان را بر اساس باورهای دینی به مردم بباورانند، افزود: بر این اساس است که در روایات داریم در آخر الزمان(عج) نگه داشتن دین کار بسیار سختی مانند نگاه داشتن گداخته در کف دست است و تشخیص حق از باطل کار سختی خواهد بود.

 

این استاد دانشگاه با بین این موضوع که در این دوره برخی خود را مهدی معرفی کرده و ادعای مهدی و یمانی بودن دارند، تصریح کرد: متاسفانه برخی توانسته‌اند در کشورهای اطراف ایران با چنین ادعاهایی جایگاه مردمی پیدا کرده و به تبلیغ دین بر اساس منفعت خود دست بزنند.

 

حجت الاسلام ناصحیان احمدبن اسماعیل بصری را از افراد مدعی امامت دانست و افزود: این فرد هم ادعای امامت دارد و هم خود را یمانی معرفی کرده است و به نوعی خود را فرزند امام زمان (عج) می‌داند.

 

وی متذکر شد: استدلال‌های بصری کاملا عوام فریبانه است و با تکیه بر خرافات در دل مردم خود را به باور رسانده و برای مشخص کردن حقانیت خود به خواب رجوع کرده است.

 

مسئول پژوهش‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که این فرد از مراجعان خود می‌خواهد تا در طول 40 روز اذکاری را بیان کنند، تاکید کرد: در صورتی که مردم در این مدت خواب این فرد یا کسی که احتمال دارد پیامبر(ص) باشد را ببیند باید به او ایمان آورده و حرف های او را تائید کنند.

 

این استاد دانشگاه بر اساس علم روانشناسی متمرکز شدن بر روی یک موضوع در بازه زمانی طولانی مانند 40 روز را عامل دیدن موضوع در خواب دانست، گفت: این فرد با عوام فریبی به هر شکلی مخاطب خود را متقاعد می‌کند که در طول 40 روز خوابی از پیامبر(ص) یا از وی دیده است و بر این اساس تبلیغات جاهلانه خود را ادامه می‌دهد.

 

وی با بیان این نکته که در صورتی که شما در طول 40 روز خواب این فرد را نبینید متهم به گناه کار بودن می‌شوید، ادامه داد: بصری در هر صورت یا مخاطب خود را جذب می‌کند و یا با رد او حقانیت خود را اثبات می‌کند، به نحوی که افرادی که نتوانند خواب او را ببینند آلوده به گناه بودند که به این مهم نائل نیامدند.

 

حجت الاسلام ناصحیان با بیان این نکته که در روایات اسلامی ما آمده است که استناد به خواب کار درستی نیست، گفت: در برخی روایات اسلامی قابل استناد تکیه بر استناداتی مانند خواب نمی‌تواند مصداقی بر یک باور دینی باشد.

 

مسئول پژوهش‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حدیث وصیت اشاره داشت و متذکر شد: مهمترین تلاش این افراد تکیه بر روایتی به نام حدیث وصیت است که گویا پیامبر(ص) در آخرین شب از عمر خود به حضرت علی (ع) وصیتی کردند که ایشان علاوه بر 12 امام نام 12 مهدی را بردند و فرمودند اولین مهدی خود امام علی (ع) هستند.

 

وی خاطر نشان کرد: نکته اول در رد این روایت این است که این روایت بر اساس مستندات موجود در کتب شیعه و اهل سنت دارای اشکال است و نمی‌توان به آن استناد کرد پس در همین ابتدای امر این روایت را نمی‌شود پذیرفت.

 

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: جدا از اشکال داشتن سند روایت، نکته دوم این است که محتوای این روایت اصلا مورد پذیرش نیست و به راحتی می‌توان مدعیان استناد به این روایت را زیر سئوال برد.

 

مسئول پژوهش‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با انتقاد از بصری و تلاش وی برای نزدیک شدن به ایران و تبلیغ تلاش‌های خود در کشور، افزود: این فرد در عراق دارای اعتبار در میان برخی مردم شده و توانسته در غرب و کشورمان نیز به صورت محدودتر خود را مطرح کند و اکنون بر روی ایران تمرکز کرده است.

 

این استاد دانشگاه و حوزه با بیان این موضوع که متاسفانه مردم خواب‌های خود را بسیار باور دارند و این نقطه اتکای بصری است، بیان داشت: این فرد با توجه به علاقه‌ای که ملت ایران به اهل بیت(ع) خصوصا امام زمان (عج) دارند تلاش می‌کند تا خود را با دروغ‌هایش به مردم نزدیک کند.

 

وی با اشاره به تائیدات مقام معظم رهبری در بالا بردن اعتقادات خود، تصریح کرد: تنها راه ایستادن در برابر افرادی که ادعای امامت و ارتباط با امام زمان(عج) را دارند بالا بردن اعتقادات دینی و بصیرت می‌باشد.

 

حجت الاسلام ناصحیان با اشاره به آخرین تذکرات امام زمان(عج) به مسلمانان، خاطر نشان کرد: امام زمان(عج) در روایات قابل استناد فرموده‌اند:«هر کس ادعای دیدن من امام زمان(ع) را داشت او را تکذیب کنید» معنای این روایت این است که افرادی که در خلوص و باطن پاک خود توان مراجعه در محضر امام زمان(عج) را دارا هستند هیچ گاه در عجب، غرور و خودپسندی این ادعا را نخواهند داشت.

 

مسئول پژوهش‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ادامه داد: در دوران غیبت کبری امام زمان(عج) تنها وظیفه مسلمانان و دینداران اطاعت از یک مرجع فقیه و عادل است که در جمهوری اسلامی ایران مقام معظم رهبری در این جایگاه با اقتدار اسلامی قرار دارند.

 

وی اطلاعات و فهم دینی مدعیان دروغین امام زمانی را بسیار ناچیز دانست و افزود: برخی با وجود این که در محضر امام زمان(ع) حضور دارند و سالیان دراز در حال فرا گرفتن فقه و اصول می‌باشند ادعای دروغین افرادی چون بصر را ندارند و مردم باید با رشد علم خود دست این افراد را برای جامعه باز کنند.

 

حجت الاسلام ناصحیان در پایان از نفوذ این جریان در داخل دانشگاه و حوزه ابراز نگرانی کرد و یادآور شد: دانشجویان و طلبه‌های جوان مراقب باشند فریب این افراد در فضای دانشگاهی را نخورده و با بالا بردن فهم و بصیرت خود مانع از رشد فضای جاهلانه این افراد شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار