آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۱۹۱
معاون امور اجتماعی بهزیستی قزوین:

۱۷۷ دانشجو تحت پوشش سازمان بهزیستی استان قزوین هستند

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین با اشاره به تعداد دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی در استان قزوین اعلام کرد: در حوزه توانمندسازی مددجویان بهزیستی در سال گذشته تعداد ۱۷۷ دانشجو تحت پوشش این سازمان قرار گرفتند که بر حسب شرایط هزینه تحصیلی لازم به آنها تعلق می‌گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهاره رحمانی، معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین در جمع خبرنگاران، با اشاره به فعالیت های انجام گرفته در حوزه امور اجتماعی این سازمان گفت: اورژانس اجتماعی به عنوان سومین اورژانس دولتی کشور است که در راستای ارائه خدمات و حمایت از افراد در معرض آسیب های اجتماعی به ویژه مقابله با پدیده کودک آزاری در حال فعالیت می باشد.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر خط تلفن ۱۲۳ برای این امر اختصاص یافته و کارشناسان ما از جمله مددکاران و روانشناسان سازمان بهزیستی در شهرهای تاکستان، بوئین‌زهرا و قزوین در صورت گزارش موارد مرتبط با فعالیت این حوزه، ظرف مدت ۲۰ دقیقه در محل حاضر و خدمات لازم را ارائه می کنند.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین در خصوص تعداد موارد اعلام شده مرتبط با حوزه اورژانس اجتماعی گفت: در سال گذشته تعداد هزار و ۳۰۷ تماس مرتبط با شماره تلفن ۱۲۳ در استان صورت گرفت که بیشترین موارد به کودک آزاری اختصاص داشت.

 

رحمانی مهم‌ترین علل کودک آزاری را اعتیاد والدین عنوان کرد و گفت: باتوجه به اینکه در موارد حاد کودک آزاری، ردپای اعتیاد و استفاده از مواد مخدر دیده می‌شود از این رو انجام اقدامات پیشگیرانه در این زمینه ضرورت دارد.

 

وی در خصوص تعداد دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی در استان قزوین تصریح کرد: در حوزه توانمند سازی مددجویان بهزیستی در سال گذشته تعداد ۱۷۷ دانشجو تحت پوشش این سازمان قرار گرفتند که بر حسب شرایط هزینه تحصیلی ۱۰۰ درصدی و یا کمتر به صورت غیر مستمر به آنها تعلق می گیرد.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین ادامه داد: همچنین تعداد هزار و ۲۲۰ نفر از دانش آموزان تحت پوشش در سال ۹۴ کمک هزینه تحصیلی به مبلغ ۴۴۰ میلیون و ۵۵۰ هزار تومانی دریافت کرده اند.

 

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود به تلاش این بخش برای کاهش امار طلاق اشاره و تصریح کرد: نیروهای متخصص و مشاوران آموزش دیده مرکز با ارائه مشاوره به متقاضیان طلاق تلاش می کنند تا از تعداد پرونده های منجر به طلاق بکاهند که خوشبختانه در سال ۱۳۹۴ از میان۱۰۰۱ پرونده تحت مشاوره تعداد ۲۷۳ پرونده به سازش ختم شد.

 

وی با اعلام اینکه ۴۰ درصد طلاق های صورت گرفته ناشی از نداشتن مهارت زندگی است گفت: بعد از نداشتن مهارت زندگی، اعتیاد با ۳۱ درصد بیشترین عامل طلاق را باعث می شود.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین افزود: در حال حاضر چهار تیم کاهش طلاق شامل روانشناسان و مددکاران متخصص در دادگستری شهرهای قزوین، تاکستان و بوئین‌زهرا مستقر هستند و به‌صورت رایگان خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

 

رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: سعی و تلاش حوزه امور اجتماعی همواره بر این است که با تشکیل جلسات متعدد پیرامون ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کسب نظرات بزرگان و متخصصان در زمینه های مرتبط با این حوزه خدمات بهتری را به مراجعه‌کنندگان ارائه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار