مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:شخص ریاست جمهوری باید تمرکز را روی پر کردن خلا و رفع نیازمندیهای مردمی معطوف کند نه مسائل فرعی که سودی به ملت ایران نمی رساند.
حسن باربرز، مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص نحوه چینش کابینه دولت دوازدهم گفت: با توجه به اینکه روحانی، رئیس جمهوری کشورمان خودشان را نماینده ملت ایران می دانند باید به خواستههای مردم در چینش وزرا توجه خاصی کنند.
وی افزود: با توجه به بحث فتنه و آشکار بودن جهت گیری ملت ایران در حماسه ۹ دی جای هیچ سوالی باقی نمی ماند که موضع گیری روحانی در قبال این موضوع چه خواهد بود.
مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: عقیده بر این است که در دوره اول، روحانی برای راضی کردن برخی جریانات سیاسی مجبور به استفاده از برخی افراد دخیل در فتنه در کابینه خود بود.
باربرز تصریح کرد: با توجه به اینکه در دوره اول به حمایت این جریانات نیاز بیشتری داشتند مجبور به استفاده از برخی گزینهها بودند و نظر بر این است که در این دوره روحانی آزادی عمل بیشتری خواهد داشت.
وی بیان داشت: اما گذشته از قضیه فتنه باید تمرکز را روی موضوعاتی دیگر همچون جوانگرایی و شایسته سالاری کابینه دولت دوازدهم گذاشت، امید بر آن است که روحانی قولهای خودش در قبال جوانگرایی و شایسته سالاری بدون نگاه به خط و مشی حرکتی را عملی کند و ملاک را بر اساس انقلابی بودن گزینهها تنظیم کند؛ چرا که «هر جا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم».
مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شخص ریاست جمهوری باید تمرکز را روی پر کردن خلا و رفع نیازمندیهای مردمی معطوف کند نه مسائل فرعی که سودی به ملت ایران نمی رساند.
باربرز گفت: نیازمندی هایی که جز با عملی کردن وعدههای انتخاباتی محقق نخواهد شد و ملت ایران هنوز چشم امید به آن وعدهها بسته است. قاعده عقلانیت هم چیزی جز رفع خواستههای مردم را نیز حکم نمی کند.
وی ادامه داد: به وزارت بهداشت نیک اگر بنگریم و طرح تحول سلامت را بدون کاستی هایش نادیده بگیریم، الحق و الانصاف نمی توان از رفتارهای شخص هاشمی به راحتی گذشت. وزیری که هر بار با اظهار نظری عجیب و محیر العقول همه را انگشت به دهان می گذاشت.
مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شخصیتی که یکبار خبرنگاری را مزدور میانگارد و باری دیگر شخصیتی دولتی را بیشعور می نامد. اگر در مورد آن سخن دردناک شخص وزیر اظهار نظری نکنیم، می توان نگاه طلبکارانه را از صحبتهای وزیر در مصاحبه اخیرشان دید.
باربرز ادامه داد: قطعا روحانی به این موضوع واقف است که مسئولین خادمین این مردمند نه اینکه وزیر، خدمتگذاری را منوط به عدم انتقاد مردم بگذارند. موضوعی دیگر که مورد توجه هست وضعیت معیشتی وی است.
وی بیان داشت: شاید وقت آن رسیده باشد که فردی صندلی خدمتگذاری وزارت بهداشت را مال خود کند که نگاهش به وضعیت مردم نگاهی جدای از خواستههای بی حد سازمان صنفی نظام پزشکی باشد.
مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: وزارت علوم که در دوره قبل در ابتدای حرکتش پر حاشیه بود، ولی در نهایت کرسی ریاست وزارت به فرهادی رسید. شاید آمدن وی از روی اجبار و در پی رد شدن سایر گزینهها بود، ولی رای خوبی از نمایندگان گرفت. وزارتی که در آن تحولات آنچنانی مشاهده نمی شود. روند علمی کشور کند شده و رابطه صنعت و دانشگاه همچنان در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
باربرز بیان داشت: شاید روحانی هم با جدایی وی از کابینه مخالفت آنچنانی نداشته باشد، ولی کمبود گزینه جایگزین اصلیترین موضوع است، چون اکثریت گزینهها در دوره قبل توسط مجلس رد شده اند که البته با توجه به تغییر مجلس شاید گزینههای قبلی هم همچنان شانس مجدد داشته باشند.
وی ادامه داد: اما آخرین وزیری که مورد توجه است نعمت زاده، وزیر صنعت و معدن است. وزیری که انتقادات زیادی را از طیفهای سیاسی مختلف کشور متحمل شد. سن بالای وی، ثروت زبانزد، عضویت در هیات مدیرههای شرکتهای خصوصی و اظهار نظرهای غیر قابل انتظار در مورد کمپین عدم خرید خودرو و ضد انقلاب خواندن آنها مهمترین انتقاداتی است که به وی وارد است و همین مقدار برای خارج شدن از کابینه بعدی کافیست.
مسئول معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پاسخ به اینکه دولت باید برای تعیین کابینه جدید چه شرایطی را مدنظر داشته باشد، تصریح کرد: در پاسخ به این سوال باید نیازهای مردم را مورد توجه قرار داد. اینکه مردم انتظار اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در همه سطوح را می کشند یا تمرکز روی فرعیاتی که دردی از آنهای را دوا نخواهد کرد؟ از مهمترین ملاکهای یک وزیر متخصص و متعهد بودن است که امید است در انتخاب وزرای بعدی مورد توجه قرار گیرد.