معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از 68 پژوهشسرای کشور دارای آزمایشگاه نانو میباشد و کشور چین یکی از متقاضیان استفاده از تجربه ایران در حوزه نانو بود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کوهستانی، مدیر منطقه دو آموزش و پرورش شهر تهران در آئین افتتاحیه مرکز رشد دانش آموزی که بعد از ظهر امروز برگزار شد، گفت: این مرکز پژوهش و خلاقیت هزینه های بسیاری برای معاونت علمی و آموزش و پرورش داشته و با تلاش این دو ارگان زحمت زیادی کشیده شد تا این افتتاحیه برگزار شود.
وی افزود: از شهریور سال گذشته بنا شده این مرکز افتتاح شود و چندین نوبت برای افتتاح آن تعیین شده بود اما تفاهم نامه صورت نگرفته و حالا امروز با وجود کاستی هایی توانستیم این مرکز را افتتاح کنیم.
زرافشان، معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه این مراسم گفت: بعد از گذشت یک سال امروز شاهد افتتاح این مجموعه عظیم هستیم که البته این تاخیر این حسن را داشت که نام مجموعه به نام پروفسور مریم میرزاخانی به عنوان یک بانوی اندیشمند، محقق و پژوهشگر باشد تا الگویی برای همه دانمشندان معرفی شود.
وی افزود: شناسایی، حمایت از استعدادهای گوناگون دانش آموزان در حال حاضر برای ما اهمیت زیادی دارد امروز با توجه به دستاوردهای جامعه شاهد این هستیم که افراد می توانند در عرصه های مختلف فعال باشند و در مدارس باید زمینه های این امر را فراهم کنیم که بسترهای درون مدرسه ای در کنار بسترهای بیرون مدرسه ای وجود داشته باشد تا به شناسایی و هدایت استعداد دانش آموزان کمک کند.
زرافشان در ادامه تاکید کرد: تاسیس اولین پژوهش سرای دانش آموزی به سال 81 برمی گردد و تاسیس این پژوهش سراها تا سال 88 ادامه پیدا کرد و حدود 300 پژوهش سرا در سراسر کشور تاسیس شد که البته سال 88 این روند متوقف شد و از سال 92 دوباره ادامه پیدا کرد تا جایی که آموزش و پرورش 308 پژوهش سرای جدید تشکیل داد.
وی با بیان اینکه برنامه توسعه کیفی پژوهش سراها را در دستور کار داریم گفت: علاوه بر توسعه کمی در آموزش و پرورش همکاری نزدیکی نیز با معاونت علمی داشتیم و مورد حمایت دکتر ستاری قرار گرفته ایم. امروز بیش از 68 پژوهش سرای کشور دارای آزمایشگاه نانو می باشد و کشور چین یکی از متقاضیان استفاده از تجربه ایران در حوزه نانو بود.
زرافشان در پایان خاطرنشان کرد: تجربه مطالعه و پژوهش در حوزه نانو توسط نماینده بخش دانش آموزی در کشور چین در حال انتقال به چین می باشد و دانش آموزان در سایر حوزه های علمی نظیر کنگره بین المللی سلول های بنیادی هم حضور داشتند.