رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: ارتقای سطح علمی و عملی در حوزه قرآن میان دانشجویان علوم پزشکی برای تدریس علوم قرآنی و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای دانشجویان از مهمترین فعالیت و اهداف برگزاری این دورههای آموزشی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در افتتاحیه سومین دوره طرح تربیت معلم قرآن دانشجویان گفت: این دوره با حضور ۹۴ نفر از آقایان و خانمهای دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار میشودو این تعداد از بین ۲۰۰ نفر از متقاضیان حضور در این دوره بعد از گزینش اولیه انتخاب شدند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: ارتقای سطح علمی و عملی در حوزه قرآن میان دانشجویان علوم پزشکی برای تدریس علوم قرآنی و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای دانشجویان از مهمترین فعالیت برگزاری این دورههای آموزشی است.
بحرالعلوم، با اشاره به مواد آموزشی در این دوره اظهار کرد: این دوره با حضور ۳۰ نفر در رشته حفظ، ۳۲ نفر در رشته صحیح خوانی و ۳۸ نفر در رشته ترجمه و مفاهیم با حضور اساتید ممتاز قرآنی، چون آقایان سعید زکی لو، محمود کریمی، مهدی نادی، علیرضا لطفی و مهدی ناصر زعیم در حال برگزاری است.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: همچنین روشها و فنون تدریس، آشنایی با مهارتهای زندگی قرآنی، اصول و روشهای حفظ، کارگاه روش تدریس حفظ، صحیح خوانی و ترجمه و مفاهیم از جمله دروسی هستند که در این دوره تدریس میشوند.
وی، با بیان اینکه این افراد بعد از اتمام دوره وارد یک دوره کارورزی خواهند شد، تصریح کرد: این افراد بعد از تدریس به مدت یک ترم در قالب کارورزی گواهی نامه دوره طرح تربیت معلم قرآن دانشجویان علوم پزشکی را دریافت خواهند کرد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: دیدار با امام جمعه اردبیل، بازدید از بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی (عالی قاپو)، عزیمت به جنگل فندقلو و غیره از برنامههای فرهنگی و گردشگری دوره سوم طرح تربیت معلم قرآن است.