رویداد Falling Walls Lab همه ساله با طرح ایدههای برتر علمی در کشور آلمان برگزار میشود.فرو نشستن دیوارهای برلین از دلایل برگزاری Falling Walls Lab است چرا که با این کار دیوارهای علم شکسته می شود و مرزی بین کشورها نیست.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان و فکرهای خلاقی که به علت نبود امکانات در حد یک ایده باقی میمانند! این عبارت برای همه کسانی که در ذهنشان فکر هایی بزرگ و حتی در سطح جهانی دارند، آشناست. عدم تعامل ایران با کشورهای پیشرفته که بیشتر پایه گذار فستیوالهای علمی هستند، باعث شده تا بسیاری از این فکرها از مرحله ذهن پا را فراتر نگذارند.
مرکز ایده بازار امیرکبیر با همکاری مرکز DAAD آلمان، گامی رو به جلو برای اجرایی شدن این طرحها برداشته است و ایدههایی که طرح توجیه اقتصادی یا اجتماعی داشته باشند می توانند در مدت 3 دقیقه به ارائه خلاصه طرح خودشان بپردازند.
رویداد Falling Walls Lab همه ساله در کشور آلمان برگزار میشود. روند شرکت در این رویداد به گونهای است که بعد از برگزاری رقابتهای اولیه در کشورهای مختلف، نفرات برتر به این رویداد که در ماه نوامبر هر سال برگزار می شود، فرستاده میشوند.
امسال دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دفتر ایده بازار با همکاری دفتر مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) میزبان رقابت مقدماتی Falling Walls Lab در تاریخ ۱۸ مهر است. به همین منظوز با علی نقی خانی، دبیر اجرایی این رویداد به گفت وگو نشستیم.
علی نقی خانی، دبیر اجرایی اولین رویداد Falling Walls Lab و مدیر اجرایی شرکت ایده بازار امیرکبیر درباره برگزاری این رویداد در ایران توضیح داد: فالینگ وال در نوامبر هر سال در کشورهای مختلف برگزار میشود و در ایران نیز به صورت یک پیش مسابقه برای مسابقه اصلی این رویداد را خواهیم داشت که از هر کشوری تنها یک نفر به عنوان نفر برتر در رویداد اصلی شرکت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه این رویداد برای اولین بار در ایران برگزار میشود، توضیح داد: امسال توانستیم با رایزنی هایی که با آلمان داشتیم برای اولین بار در ایران این رویداد را برگزار کنیم و ۲۱۷ ایده و طرح را دریافت کردیم.
نقی خانی در ادامه با بیان اینکه طرحها در مرحله داوری قرار دارند، توضیح داد: پس از داوریها توسط داوران هجدهم مهرماه روزی خواهد بود که ۳۰ طرح برگزیده به مدت ۳ دقیقه فرصت برای ارائه و دفاع طرح خود دارند البته برای اینکه طرحهای با کیفیت در این روز بررسی شوند احتمال دارد کمتر از ۳۰ طرح نیز برای این روز انتخاب شود.
وی ادامه داد: این رویداد با همکاری ایده بازار امیرکبیر با مرکز مبادلات آلمان انجام میشود و با توجه به رویکردی که برای فالینگ وال در نظر گرفته شده است یک رویکرد بین المللی داریم. برای شرکت برگزیده ایرانی در این رویداد رایزنی هایی زیادی با مرکز مبادلات آلمان انجام شد و آنها از این قضیه استقبال کردند.
دبیر اجرایی Falling Walls Lab با اشاره به تاریخچه این رویداد توضیح داد: فرو نشستن دیوارهای برلین از دلایل برگزاری این رویداد است چرا که میخواهند با این کار دیوارهای علم شکسته شود و مرزهای برداشته شود در کنار این رویداد بین المللی کنفرانسی هم توسط برگزیدگان و نفرات برتر انجام میشود.
وی با بیان اینکه مقداری از هزینه حضور نماینده از هر کشور را آلمان پرداخت میکند، توضیح داد: فعلا در ایران کسی حامی نماینده نیست و دانشگاه امیرکبیر برای انتخاب شخص شایسته سالن و حمایتهای معنوی را در اختیار مرکز ایده بازار امیرکبیر قرار داده و نفر برگزیده در حمایت DADD آلمان میباشد.
نقی خانی در خصوص تیم داوری توضیح داد: داورهایی از DADD آلمان و از دانشگاه امیرکبیر برای این کار حضور دارند و در کل هشت داور طرحهای ارسالی را بررسی میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۴ درصد از رشتههای مهندسی، ۲۰ درصد پزشکی و ۲۶ درصد سایر رشتهها به دبیرخانه این رویداد طرح و ایده ارسال کرده اند و از هر رشتهای میتوانند در این رویداد شرکت کنند و طرحها باید در چارچوب پیشرفت علم باشد.