آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۹۹۵
فتوحی در گفتکو با «دانشجو»:

تحریم و خروج آمریکا از برجام، روی همکاری پژوهشی استادان تاثیر می‌گذارد

رییس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به تحریم بودن دانشگاه شریف، روند سیاسی اخیر روی همکاری پژوهشی استادان ما با اساتید خارجی اثرگذار است.

محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تاثیرات موقعیت سیاسی کشور روی فعالیت‌های آن‌ها گفت: طبیعی است مسائل سیاسی کشور می‌تواند روی حوزه‌هایی مثل تعامل با دانشگاه‌های مختلف دنیا تاثیرگذار باشد و تغییراتی را روابط بین‌الملل ایجاد کند، اما با وجود مشکلاتی که خروج آمریکا از برجام ایجاد کرده است همچنان دانشگاه‌های مختلف برای بازدید از دانشگاه شریف علاقه‌مند هستند.

به گفته وی، چندی قبل هیاتی از دانشگاه‌های سوییس برای بازدید از دانشگاه شریف به ایران آمدند.

وی درباره آخرین وضعیت تحریم دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: متاسفانه یکسری از افراد و دانشگاه‌ها همچنان در تحریم باقی ماندند که دانشگاه شریف جزو این دسته است، اما این تحریم مربوط به مسائل هسته‌ای نیست.

وی افزود: موضوع تحریم دانشگاه شریف هم از طریق ما و هم از طریق مسئولان وزارت امور خارجه در حال پیگیری است و در تمامی مذاکرات از جمله مذاکرات اخیر ایران دنبال خواهد شد. درواقع پیگیر هستیم تا از طریق مذاکرات انجام شده این دانشگاه از تحریم‌ها خارج شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: این در حالی است که ما با اتحادیه اروپا برنامه‌های مختلف خود را دنبال می‌کنیم. اینکه بگوییم این تحریم چه زمانی برداشته می‌شود مشخص نیست و مربوط به مسائل سیاسی کشور است.

وی با اشاره به قرارداد‌های پژوهشی عنوان کرد: قرارداد‌های پژوهشی به صورت همکاری پژوهشی بین استادان دانشگاه شریف و دانشگاه‌های خارجی بوده و در سال‌های اخیر نیز بیشتر شده است، اما احتمالا با تغییر روند سیاسی مشکلاتی مثل نقل و انتقال گرنت به وجود آید که امیدواریم اتفاقات خاصی در جهت منفی رخ ندهد.

فتوحی تاکید کرد: امیدواریم روند سیاسی فعلی اثرات کمتری را داشته باشد و رفت و آمد استادان علیرغم تمام محدودیت‌ها به دانشگاه شریف همچنان صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار