کد خبر:۷۳۲۰۴۳
پرونده ویژه| پژوهش از حرف تا عمل

سرمایه عظیمی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه تهران/ پایان‌نامه‌های متناسب با نیاز‌های کشور کم هستند

رییس دانشگاه تهران با اشاره به جمعیت زیاد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه گفت: علیرغم اهمیت فراوان کاربردی کردن پایان‌نامه‌های دانشجویان در راستای رفع نیاز‌های کشور، اما تعداد این پژوهش‌ها کم است.

محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره کاربردی کردن پژوهش‌ها و تولیدات علمی در کشور بیان کرد: دانشگاهیان تولیدات علمی خوبی دارند و سطح این تولیدات به جایی رسیده است که در حوزه انتشار دستاورد‌های علمی در سطح جهانی جایگاه مناسبی را کسب کرده‌ایم.

وی ادامه داد: علیرغم آنکه تولیدات علمی بالایی در کشور داریم، اما کاربردی شدن آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که متاسفانه این بالفعل درآمدن جایگاه مناسبی را ندارد.

رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف دانشگاه‌ها حل موضوعات و مسائل جامعه است، اظهار داشت: توسعه پایدار زمانی اتفاق می‌افتد که دانشگاه‌ها برای رفع مسائل اولویت‌دار کشور وارد کار شوند، توسعه پایدار یعنی استفاده از منابع فعلی و عدم اسراف آن‌ها برای بهره‌مندی آیندگان.

وی بیان کرد: پایان‌نامه‌ها و رساله‌های متناسب با رفع نیاز‌های کشور در دانشگاه‌ها کم هستند لذا باید برای جهت‌دهی به موضوعات پژوهشی دانشجویان به سمت رفع مسائل کشور برنامه‌ریزی و مکانیزم‌های لازم اجرا شود.

نیلی احمدآبادی عنوان کرد: وجود ۹ هزار دانشجوی دکتری و ۲۰ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران سرمایه عظیمی است که هم‌راستا بودن پایان‌نامه‌های آن‌ها با رفع مشکلات کشور می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

گفتنی است، رییس دانشگاه تهران پیش از این در خصوص فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه اعلام کرده بود تلاش می‌کنند پایان نامه‌های دانشجویان و مقالات اساتید در رفع مسائل کشور کمک کند، از این رو برای امسال عناوینی مانند آسیب‌های اجتماعی، آب، انرژی و بهداشت اولویت‌های دانشگاه اعلام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار