رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: کسب مدرک دانشگاهی برای ورود به بازارکار، تفکر اشتباهی است که در جامعه حکم فرماست، در حقیقت مسیر ورود به شغل و حرفه اخذ مدارک دانشگاهی بالاتر نیست.
ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: همه مراکز آموزشی دنیا معیارهایی برای پذیرش دانشجو دارند. دانشگاهها زمانی بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار بودند که از جمله دلایل آن میتوانستیم به استخدام دانشجویان در بخشهای دولتی پس از فارغ التحصیلی اشاره کنیم. با توجه به اینکه ظرفیت دانشگاهها نیز پایین بود، فرآیند کنکور ایجاد شد.
صالحی عمران با بیان اینکه با افزایش آگاهی مردم، جامعه تنظیم شد؛ افزود: بعد از اینکه جذب نیرو از سوی دولت کاهش یافت، خانوادهها دریافتند که تنها راه رسیدن به شغل ورود به دانشگاه نیست؛ بنابراین به سوی رشتههای فنی و حرفهای و فعالیتهای مهارتی، حرکت کردند و اینگونه جامعه تنظیم شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در پایان خاطرنشان کرد: تفکر غلطی در جامعه حکم فرماست به طوری که انسان باید پس از اتمام دوره متوسطه به دوره کارشناسی و پس از آن به دوره کارشناسی ارشد و دکتری راه یابد. در حقیقت مسیر ورود به شغل و حرفه اخذ مدارک دانشگاهی بالاتر نیست. این عطش باید از نظر فرهنگی مورد بازبینی قرار گیرد.