کد خبر:۸۶۷۹۶۰
شاهی‌زاده در گفتگو با دانشجو:

مشکلات دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تشریح شد

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مسئولان دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه همواره با نمایندگان دانشجویان (شورای صنفی) محافظه کارانه برخورد می‌کنند و هرگز این نهاد را برای نظارت و مشورت در تصمیم گیری‌ها به رسمیت نشناختند.

//مشکلات دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تشریح شد

میترا شاهی‌زاده، دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکلات دانشجویان دندانپزشکی این دانشگاه گفت: عدم توجه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به دانشکده دندانپزشکی و قرار ندادن آن در اولویت ها، یکی از مسائلی است که دانشجویان با آن درگیر هستند چرا که هیچکدام از مسئولان اصلی و در رأس دانشگاه، دندانپزشک نیستند.

شاهی زاده اضافه کرد: در کنار ساخت و ساز‌هایی ک در دانشگاه صورت می‌گیرد، با توجه به استاندارد نبودن دانشکده دندانپزشکی، هیچگاه این دانشکده حتی برای فضای جدید برنامه‌ای نداشته و با ادامه دار شدن پاندمی کرونا مشکل فضا مانع روند آموزشی دانشجویان دندانپزشکی این دانشگاه شده است.

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: همین مسئله باعث شده که بازگشایی دانشکده در این شرایط با مشکلاتی مواجه شود و هیچکدام از ورودی‌های ۹۳ فارغ التحصیل نشدند و اقدامات مناسبی هنوز صورت نگرفته و واحد‌های عملی تمام ورودی‌های دیگر هم به تعویق افتاده چرا که دانشکده مشکل فضا و تاسیسات دارد و بازگشایی آن، با ریسک همراه است گرچه همکاری از سمت مسئولان حتی برای حل موقتی مشکلات و جلوگیری از عقب افتادن دانشجویان نشده و تنها وعده‌هایی داده شده که عملی هم نشدند.

وی با اشاره به برخی مشکلات این دانشکده اظهار کرد: در بهمن ۱۳۹۸، پنجاه متر از دیوار پشتی این دانشکده فرو ریخت که دیوار پشتی سلف و بخش پروتز و ارتو بود. در سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ نیز، دو مرتبه اعتراض توسط دانشجویان بخاطر مشکلات بنیادی و کمبود مواد و تجهیزات صورت گرفت و هر بار با وعده دادن به دانشجویان، جو را آرام کردند، اما این وعده‌ها هم عملی نشدند.
 
//مشکلات دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تشریح شد

شاهی زاده خاطرنشان کرد: بسیاری از دانشجویان ورودی‌های مختلف، شهریه پرداز هستند (یا پردیس بین الملل یا خارج از کشور) و هر ترم مبلغ زیادی از سوی دانشجویان به حساب دانشگاه واریز می‌شود و نسبت به سایر دانشکده ها، تعرفه‌های خدمات دندانپزشکی بالاتر است با این حال به بهانه کمبود بودجه مسائل دانشکده را حل نمی‌کنند و مدعی هستند که این شهریه‌ها به دانشکده دندانپزشکی تزریق نمی‌شود.

وی بیان کرد: علاوه بر آن، دانشکده دندانپزشکی با مشکل کمبود بیمار و تبلیغات از سوی دانشگاه نیز مواجه است. به نحوی که اکثر مردم بندرعباس از وجود این دانشکده و خدمات آن بی خبر هستند که وجهه نامناسب ساختمان و تعرفه‌های بالا از علل آن است.

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اذعان کرد: همچنین، برخلاف بسیاری دیگر از دانشکده ها، دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه کلینیک ویژه ندارد تا دانشجویان بتوانند در کنار اساتید، پروسه درمان کیس‌های سخت را نظاره کنند و کیفیت آموزشی بالا برود و بسیاری از بیمارانی هم که به کلینیک مراجعه می‌کنند به جهت اینکه کیس‌های سخت هستند، پذیرش آنان توسط اساتید صورت نمی‌گیرد و این نیز از علل کم بودن تعداد بیماران مراجع به مرکز درمانی این دانشکده است.

وی بیان کرد: تعداد کم اساتید در هر بخش و طرحی بودن تمامی اساتید و نبود هیات علمی ثابت در این دانشکده نیز از علل عدم پیشرفت کیفیت آموزشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است. ناگفته نماند که مسئولان این دانشکده همواره با نمایندگان دانشجویان (شورای صنفی) محافظه کارانه برخورد می‌کنند و هرگز این نهاد را برای نظارت و مشورت در تصمیم گیری‌ها به رسمیت نشناختند و گا‌ها برخورد‌های نامناسبی با آنان دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار