کد خبر:۹۰۹۶۳۹
توفیقی در گفتگو با دانشجو:

توسعه همکاری‌های پژوهشگاه صنعت نفت با دانشگاه‌ها / ۵۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای رفع نیاز‌های نفتی حمایت می‌شوند

رییس پژوهشگاه صنعت نفت درباره طرح میزبانی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برای رفع نیاز‌های این صنعت توضیح داد.

توسعه همکاری‌های پژوهشگاه صنعت نفت با دانشگاه‌ها / ۵۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای رفع نیاز‌های نفتی حمایت می‌شوند

جعفر توفیقی، رییس پژوهشگاه صنعت نفت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه بیان کرد: این پژوهشگاه وابسته به وزارت نفت است و ضمن انجام فعالیت پژوهشی در تمام زنجیره ارزشی صنعت نفت، نسبت به توسعه فناوری‌های مورد نیاز صنعت نفت نیز اقدام می‌کند.

توفیقی با اشاره به فعالیتی نو برای توسعه همکاری‌های پژوهشگاه صنعت نفت با دانشگاه‌های کشور گفت: فعالیت‌های پژوهشگاه در یک شبکه‌ای از همکاران دانشگاهی انجام می‌شود. برای گسترش فعالیت‌ها و شبکه همکاران خود، همچنین بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی طرح جدیدی را به نام طرح میزبانی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی اجرا می‌کنیم.

رییس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به طرح میزبانی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ادامه داد: در این طرح دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه‌ها پس از گذراندن کلاس‌های آموزشی خود، برای انجام پروژه‌شان به پژوهشگاه صنعت نفت مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت در این طرح با تمام زیرساخت‌های مالی، آزمایشگاهی و کارگاهی از پروژه‌های دانشجویان حمایت می‌کند، اظهار داشت: یعنی دانشجویان از تمامی امکانات تحقیقاتی و آزمایشگاهی پژوهشگاه برای به ثمر نشاندن ایده‌شان استفاده می‌کنند و پژوهشگاه هزینه‌های لازم برای پروژه را حتی همراه با یک کمک هزینه به آن‌ها می‌پردازد.
 
صحبت‌های توفیقی رییس پژوهشگاه صنعت نفت درباره طرح میزبانی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری
کد ویدیو

توفیقی عنوان کرد: اجرای چنین طرحی باعث می‌شود تا موضوعات مورد نیاز صنعت نفت از سوی دانشجویان پرداخته و حل شود. در طرح میزبانی این شرایط فراهم است که حتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاه خود موضوع بیاورند و اگر متناسب با نیاز‌های صنعت نفت بود مورد حمایت قرار گیرد.

رییس پژوهشگاه صنعت نفت در پاسخ به این سوال که این طرح از چه زمانی اجرایی خواهد شد، گفت: طرح در روز‌های اخیر رونمایی شده و تمام پلتفرم‌های آن آماده است. با اینکه نامه‌های معرفی این طرح از سوی ما تازه به دانشگاه‌ها رسیده، اما تاکنون ۲۰ متقاضی داشته ایم و انتظار داریم در روز‌های آینده طرح به دستاورد‌های خود برسد.

وی ادامه داد: طرح میزبانی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به مدت ۵ سال ادامه خواهد داشت و سالی ۱۰۰ دانشجو را حمایت می‌کنیم، اما اگر سالانه بیش از ۱۰۰ داوطلب هم داشته باشیم محدودیتی برای پذیرش و حمایت از پروژه‌های آن‌ها نداریم.

به گفته وی، پس از ۵ سال پژوهشگاه صنعت نفت با این طرح میزبان ۵۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری برای رفع نیاز‌های این حوزه خواهد بود. البته این نکته حائز اهمیت است که براساس تجربیات حاصل این طرح می‌تواند مدت بیشتری هم تمدید شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار