آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۰۳۰
در میزگرد عدالتخواهی مردمی؛

مهدیار: برخی نهادهای انقلابی رفتارهای ضداجتماعی دارند / بزرگترین مسئله ما شفافیت و تعارض منافع است

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور تعدادی از فعالین اجتماعی همراه با پخش مستند قزل قیه برگزار شد.

مهدیار: برخی نهادهای انقلابی رفتارهای ضداجتماعی دارند / بزرگترین مسئله ما شفافیت و تعارض منافع است

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور میلاد گودرزی، سردبیر برنامه اینترنتی آوانت، امین سلیمی، سردبیر خبرگزاری دانشجو، سیامک مختاری، کارگردان مستند و مصطفی دد‌جانی، مدیرعامل تعاونی معدن هاجرخاتون و میثم مهدیار، معاون پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی همراه با پخش مستند قزل قیه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌نصیر برگزار شد.

 

میثم مهدیار، معاون پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در این میزگرد گفت: یک اتفاقی در این چند سال افتاده است که مرا به فکر واداشته و آن، این است که ریشه برخی از این چنین فسادها چیست. نهادهای انقلابی که از دل انقلاب بیرون آمدند و هویت مبارزه گونه داشتند، چگونه به جایی رسیده‌اند که در حال حاضر رفتارهای ضد اجتماعی دارند. این مسائل فقط مسئله ستاد اجرایی فرمان امام نیست و سازمان اوقاف نیز درگیر همین نوع مسادل است. از طرف دیگر بنیاد مستضعفان هم بدین نحو است و در ماجراهای مختلف مثل روستای ابوالفضل ما آن را دیدیم.

 

مهدیار در ادامه افزود: چرا نهادهایی که قرار بوده خودشان در خدمت مردم باشند، رفتارهای ضد مردمی پیدا کرده‌اند و از اجتماع دور شده‌اند؟ مسئله از آنجا شروع می‌شود که وقتی یک اجتماعی به نظام تبدیل می‌شود، نیاز به نهادهای جدید دارد و بعد از آن برای مدیریت این نهادها به افراد اعتماد می‌کنند. وقتی به افراد اعتماد میشود، موجب می‌شود که دیگر شفافیت را جدی نگیریم و کم کم این مسئله باعث ایجاد فساد می‌شود. در وضعیت فعلی نهادهای نظارتی ما فربه شده‌اند و از طرف دیگر نظارت مردم نیز وجود ندارد و شفافیت هم نیست و این قضیه را تشدید می‌کند. این فقدان شفافیت باعث شکل‌گیری حیات خلوت و فسادهای بززگتر می‌شود.

 

معاون پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی اظهار کرد: هر سازمانی که ارتباط خود را با محیط پیرامون و اجتماع از دست دهد، تبدیل به یک محیط راکد و فسادزا می‌شود. وقتی در یک سازمان شفافیت وجود داشته باشد و تعارض منافع نیز حل شود، آنجا تبدیل به یک سازمان پویا می‌شود. چون آن سازمان موردنظر با مسائل اجتماعی و مسائل روز مردم در تماس است و آن را درک می‌کند. بزرگترین مسئله ما با نهادهای انقلابی همین مسئله شفافیت و تعارض منافع است.

 

مهدیار در پایان بیان کرد: مسئله قزل قیه ماجرای یک بخش یا شهرک نیست. ماجرای توزیع رانتی است که در بخش‌ها و سطوح مختلف اتفاق افتاده و بعد از این نیز اتفاق خواهد افتاد. اگر بتوانیم این نوع مسائل را کم کم نشان دهیم و زخم‌ها را التیام دهیم، شاید بتوانیم امید مردم را نسبت به نظام برگردانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار