آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۵۵۳
دانشجویان جهادگر محرومیت را سامان می‌دهند-10

260 جهادگر برای آبادانی روستاهای زنجان کمر همت بستند

معلم دانشجویان جهادگر، امیرالمومنین، امام حسین و اهل بیت (ع) هستند؛ علی(ع) به مناطق محروم می‌رفتند و طوری کار جهادی می‌کردند که ...

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در آغاز کار گریزی بزنیم به سخنان همیشه زنده شهید چمران که می‌گفت: «انسانی می‌تواند زندگی حقیقی داشته باشد که اسیر و برده زندگی نشود، هیچ چیز حتی خود زندگی هم، او را به قید و بند اسارت و ذلت نکشاند، آزاد و مختار باشد و تا وقتی که زنده است با افتخار و شرف زندگی کند و هنگامی که مرگ فرا رسید، آن را با آغوش باز بپذیرد که خود مبدا حیات اخروی و تکامل بزرگ تر و مهم تری است. این انسان تا وقتی که زنده است به راستی زندگی می‌کند، از موجودیت خود لذت می‌برد و جسم مادی او وسیله‌ای برای روح او و شخصیت انسانی اوست و چون از مرگ نمی‌ترسد، قدرتمند است و دیگران در مقابل اراده و تعظیم می‌کنند.»

 

اینک مسئله مهم این است که در وانفسای این شلوغی‌های دنیا چگونه می‌توان این گونه بود و این گونه زندگی کرد!

 

دانشجویان بسیجی و جهادگر چند سالی است که فارغ از هر قید و بندی خالصانه هر آنچه در توان دارند را در دایره محرومیت ریخته و هر کس به زعم خود باری از دوش خسته محرومان بر می‌دارند.

 

جا دارد که در وصف اردوهای آسمانی جهادی، نگاهی به سخنان راهگشای مقام معظم رهبری بیندازیم که در دیدار با این جهادگران فرموده‌اند: « شما با عمل خودتان مردم را به ایمان، به اسلام، به دین دعوت می کنید. شما اگر درس قرآن هم آنجا ندهید، خود حضور یک جوان مومن و متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی، در بین جوانان، در بین مردم، مظهر مجسم آیه قرآن است. آن‌ها را به دین، به انقلاب، به معنویت سوق می‌دهد».

 

روستاهای شهرستان ایجرود و ماه‌نشان؛ میزبان 80 دانشجوی پیام‌نوری

 

احمد خواجه‌لو، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زنجان بیان داشت: اردوهای جهادی سال‌جاری همچون سال‌های گذشته در دو بخش کلی هجرت (خواهران) و سازندگی (برادران) برگزار می‌شود.

 

وی افزود: در هر یک از طرح‌های هجرت و سازندگی 40 دانشجوی دختر و پسر اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند که جهادگران خواهر در روستاهای بوغدا‌کندی و گل‌تپه ایجرود به اموراتی همچون آموزش احکام، مباحث فرهنگی، هنری، قرآنی و کامپیوتر مشغول خواهند شد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زنجان برادران جهادگر نیز به سازندگی و امور عمرانی در روستاهای محروم نواحی ماه‌نشان خواهند پرداخت.

 

ناهماهنگی‌ها کاهش داده شود کمک‌رسانی بیشتر می‌شود

 

محسن شرکایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان نیز با تاکید بر اینکه کاهش ناهماهنگی‌های موجود می‌تواند باعث بالا رفتن راندوم کاری جهادگران شود بیان کرد: بعضا وجود برخی ناهماهنگی‌ها بین ارگان‌های دخیل در امورات اجرایی اردوهای جهادی می‌تواند در راه کمک‌رسانی دانشجویان به محرومان سنگ‌اندازی کند.

 

وی افزود: خواهران جهادگر 4 تیرماه اعزام شدند و برادران نیز شهریور ماه به این روستاهای محروم قره‌گل ماه‌نشان اعزام خواهند شد.

 

شرکایی انجام امور عمرانی را در گروی نیازسنجی و مطالعه خوب برشمرد و گفت: باید قبل از اعزام نیروها، همه مناطق محروم استان مطالعاتی شوند تا روستایی که از همه محروم‌تر است در اولویت قرار داده شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان با بیان سخنانی از مقام عظمای رهبری راجع به اردوهای جهادی ادامه داد: در فواید این اردوهای جهادی در دانشجویان همین بس که معظم‌له در این‌باره فرموده‌اند: «شما با این اردوها استعدادهای درونی خودتان را فعال می‌کنید، به بالقوه‌های که در وجود شما هست، فعلیت می‌بخشید، تجربه پیدا می‌کنید، با زندگی مردم آشنا می‌شوید، این  حصارهای طبقاتی شکسته می‌شود، واقعیت‌های زندگی را لمس می‌کنید، در خودتان شعف و بهجت خدمت‌رسانی را احساس می‌کنید و این احساس را در وجود خودتان زنده می‌کنید. کسی که لذت خدمت و کار را بچشد، از کار خسته نمی‌شود.»

 

جهاد 50 دانشجوی جهادگر دانشگاه آزاد با محرومیت‌های دورافتاده

 

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان بیش از 50 دانشجوی بسیجی جهادگر را برای جهاد با محرومیت به نقاط دورافتاده استان خواهد فرستاد.

 

میثم احمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان در ابن رابطه گفت: اردوهای جهادی دانشگاه آزاد زنجان در حوزه‌های عمرانی، آموزش، بهداشت و درمان، خانواده، مشاوره و روح و روان فعالیت خواهند داشت.

 

وی همچنین تصریح کرد: در توابع شهرستان سلطانیه اقدام به شناسایی روستایی شده است که شدیدا به امدادرسانی در حوزه‌های عمرانی و بهداشتی نیازمند است؛ لذا کارگروه‌های مربوطه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده و در اسرع وقت مصالح و سایر ملزومات نیز آماده خواهند کرد. 

 

احمدی مهاجرت روستاییان به شهرها را معضلی بزرگ دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف اردوهای جهادی این است که نه ‌تنها با سازندگی و آبادانی روستاها در مقابل مهاجرت ایستادگی کند، بلکه موجبات مهاجرت معکوس را نیز فراهم آورد.

 

لازم به ذکر است، برگزاری کلاس‌های خیاطی و فرشبافی که دیگر در برخی روستاها در حال منسوخ شدن است، ورمی کمپوست، پرورش قارچ و ماهی از جمله دیگر برنامه‌های جهادگران دانشگاه آزاد زنجان می‌باشد.

 

پزشکان آینده روستایی در توابع قیدار را آباد خواهند کرد

 

حامد رزاق‌پور، یکی از دانشجویان جهادگر با اشاره به اهمیت برپایی مداوم اردوهای جهادی گفت: 60 خواهر و 20 برادر جهادگر که جزو پزشکان آینده این کشور می‌باشند در یکی از روستاهای توابع قیدار به انجام امور عمرانی، آموزشی و فرهنگی خواهند پرداخت.

 

وی افزود: باید بر روی مسئله اردوهایی جهادی مانور بیشتری داده شود، تا بیش از پیش لزوم وجود و نیز گسترش این قسم اردوها ملموس شود.

 

جهادگری امیرالمومنان(ع) الگوی دانشجویان جهادگر

 

در روایات است که حضرت امیرالمومنین(ع) و سایر ائمه مطهر در دوران حکومت‌شان غیر از وظایف حکومتی، شب‌ها ناشناس در محله‌‌های فقیرنشین به فقرا کمک می‌کردند؛ بعد از عاشورا که افراد بازگشتند تا پیکر‌ها را دفن کنند، سرها بریده شده بود و بدن‌ها له شده... بدن امام حسین(ع) شناخته نمی‌شد، امام سجاد بدنی‌ را نشان دادند که بدن پدرشان بود. پرسیدند از کجا فهمیدید. فرمودند: این نشانه‌ای که در شانه‌ ایشان می‌بینید، اثرِ کیسه‌هایی ا‌ست که پدرم در آنها، غذا و آب و دارو  در مناطق محروم پخش می‌کرد.

 

از این روایت پیداست که معلم دانشجویان جهادگر امروزی، امیرالمومنین، امام حسین و اهل بیت (ع) هستند. حضرت امیرالمومنان علی(ع)، سرِ پیرمرد کورِ مریض را بر دامان می‌گذارد و نوازش می‌کند تا پیرمرد خوابش ببرد... به مناطق محروم رفته و طوری کار جهادی می‌کنند که شناخته نشوند؛ ایشان غذا و آب و دارو به نیازمندان برده و شب‌ها نمی‌خوابند... به عیادت مریض‌ها رفته و وقتی فقرا امام را شناختند که حضرت ضربت خورده و دو روز و سه شب به آنها رسیدگی نکردند.

 

یادتان نرود...

 

در پایان باید گفت که شما جهادگران و بسیجیان همواره یادتان باشد که نکند تاول دست و یا زخم پاهایتان و یا خاطرات کار کردن در روزهای گرم ماه رمضان نمادی شود برای فخرفروشی و ریاکاری؛ که این همواره از مرام امیران ما به‌دور بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ali reza
-
۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱
دمتون گرم؛ اين قسمت آخر رو خوب اومديد.بعضي ها هستند که تو دانشگاه با اين رياکاريشون اعصاب ادمو به هم ميريزن.
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار