کد خبر:۳۱۸۴۵۰
وزیر آموزش و پرورش:

6 هزار پروژه نیمه‌تمام در آموزش و پرورش وجود دارد

وزیر آموزش و پرورش گفت: دو میلیون و 100 هزار دانش آموز در مدارسی که توسط خیران ساخته شده‌اند، تحصیل می‌کنند و امروز 6هزار پروژه نیمه تمام در آموزش و پرورش کشور وجود دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، علی‌اصغر فانی ظهر امروز در شانزدهمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان کرمان اظهار داشت: آموزش و پرورش نهادی است که نیروهای انسانی کشور را برای آینده تأمین می‌کند و در حال حاضر 12 میلیون و 500 هزار ‌دانش‌آموز در کلاس‌های درس حضور دارند که آینده‌سازان کشور هستند.
 
فانی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بیان کرد: آموزش و پرورش در عرصه فرهنگ وظیفه سنگینی بر عهده دارد و از کارکردهای آموزش و پرورش انتقال فرهنگ از گذشته به آینده است و جامعه بدون فرهنگ بی هویت است.
 
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش مهم خیران مدرسه‌ساز در فرایند تعلیم و تربیت گفت: خیران مدرسه‌ساز بعد از انقلاب موفق شدند، به طور میانگین در هر سال 7.5 کلاس برای تعلیم و تربیت کشور بسازند.
 
وی گفت: در حال حاضر 2 میلیون و 100 هزار نفر دانش‌آموز در آن مشغول به تحصیل هستند و امروز 6هزار پروژه نیمه تمام در آموزش و پرورش کشور وجود دارد که 200مدرسه مربوط به کرمان است.
 
فانی افزود: اگر میانگین هر مدرسه را پنج کلاس در نظر بگیریم، 30 هزار کلاس آماده تکمیل شدن است که در صورت تکمیل مهر ماه امسال به کلاس‌های درس کشور اضافه می‌شوند.
 
فانی با بیان اینکه تعلیم و تربیت کار بسیار سنگینی است که یک وزارتخانه به تنهایی از عهده آن برنمی‌آید، افزود:: یکی از سیاست‌های این وزارتخانه، توسعه مشارکت دانش آموزان، والدین، معلمان و خیران در آموزش و پرورش است.
 
وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر 30 هزار کلاس درس نیمه تمام و در حال تکمیل در استان کرمان وجود دارد ودر صورت  همکاری خیران مدرسه‌ساز، برای مهرماه امسال این تعداد مدرسه تکمیل شده و آماده پذیرش دانش‌آموزان منطقه خواهند بود./205ب1/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار