کد خبر:۳۵۲۲۸۸
مسئول بخش جنين شناسي دانشگاه علوم پزشكي كردستان:

انجام نخستين لقاح آزمايشگاهي در مركز ناباروري كردستان

مسئول بخش جنين شناسي مركز پزشكي تشخيص و درمان ناباروري دانشگاه علوم پزشكي كردستان از انجام نخستين لقاح آزمايشگاهي در اين مركز خبر داد.
انجام نخستين لقاح آزمايشگاهي در مركز ناباروري كردستان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مسئول بخش جنين شناسي مركز پزشكي تشخيص و درمان ناباروري دانشگاه علوم پزشكي كردستان با اعلام خبر انجام نخستين لقاح آزمايشگاهي در مركز ناباروري كردستان گفت:با راه‌اندازي فازدوم ، در حال حاضر  بيش از 90 درصد پروتكل‌هاي درمان ناباروري در داخل استان قابل انجام است.

 

محمد جعفر رضايي، با اشاره به اينكه مركز پزشكي تشخيص و درمان ناباروري استان واقع در بيمارستان بعثت سنندج از سال گذشته با مشاركت يكي از خيرين و سرمايه‌گذاري دانشگاه راه اندازي شده است، گفت: فاز اول اين مركز كه شامل IUI  بود در سال گذشته راه اندازي شد و اكنون نيز فاز دوم آن يعني لقاح آزمايشگاهي در محيط كشت ICSI/IVF  راه اندازي شد.


وی همچنين از راه اندازي بخش PGD جهت ارائه خدمت به زوجين نابارور داراي مشكلات ژنتيكي در مركز پزشكي تشخيص و درمان ناباروري كردستان در سال آينده خبر داد و گفت : با راه اندازي اين بخش تمامي پروتكل‌هاي درمان ناباروري در استان قابل انجام خواهد بود.


مسئول بخش جنين شناسي مركز پزشكي تشخيص و درمان ناباروري دانشگاه در ادامه تصريح كرد: تا كنون مشكلات ناباروري بيش از 50 درصد زوجين مراجعه كننده به اين مركز مرتفع شده است.

 

رضايي اذعان داشت: مشاوره تخصصي زنان و مردان و ژنتيك ، تلقيح داخل رحمي اسپرم آماده سازي شده ، لقاح آزمايشگاهي ،تزريق درون سيتوپلاسمي اسپرم آماده‌سازي شده به تخمك بالغ ميكرواينجكشن، ليزر هچينگ ، تشخيص ژنتيكي قبل از لانه‌گزيني جنين PGD ، نگهداري و فريز گامت‌ها و جنين در ازت مايع از خدمات ارائه شده در اين مركز مي‌باشد .

 

به گفته وي، بر اساس تحقيقات صورت گرفته حدود 15 درصد مردم جامعه داراي مشكلات ناباروري هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار