امین اسدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ در خصوص حضور یک هفتهای بی بی سی تشریح کرد:نقش رسانه ای غرب در ایران هراسی و نشان دادن چهره ای نادرست از جمهوری اسلامی ایران تقریبا به همگان روشن است. این نقش در جریان مذاکرات هسته ای در وین به شکلی واضح تر نمایان شده بود. در این میان بی بی سی را می توان به عنوان عنصری فعال دانست. در حالی که جمهوری اسلامی ایران از نظر حقوقی تمام موازین قانونی هسته ای را تاکنون اعمال نموده و فعالیت های هسته ای ایران مطابق قانون بوده اما بی بی سی سعی داشت در این مدت ایران را غیر قابل اعتماد نشان دهد
وی افزود : بی بی سی با دروغع پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران اینگونه به بینندگانش القا می کند که تاسیسات هسته ای و غنی سازی ایران نوعی خواب آشفته برای غربی ها می باشد . بر این اساس به نظر می رسد که بی بی سی تاکنون نقش خود را در وارونه نمایی حقایق مذاکرات به خوبی ایفا کرده و بیشترین تاثیر را در مقصرنمایی ایران داشته است.
این تحلیل گر مسائل سیاسی گفت:بیبیسی که در تبدیل کردن شادی ملتها به کانون درگیری سابقه طولانی دارد پیش از این نیز پس از شرکت گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری دهم نقش موثری برای تلخ کردن این پیروزی به کام مردم داشت. این رسانه تلاش کرد تا با دامن زدن به توطئه توهم کام مردم را از پیروزی حضور بیسابقه در انتخابات تلخ کند، در طول مذاکرات نیز همواره موضع بیبیسی همسو با طرف غربی درخصوص منحرف شدن برنامه هستهای ایران بود.
وی در رابطه با نقش بی بی سی در فتنه 88 بیان داشت :در فتنه 88، اوج فعالیت های خرابکارانه بی بی سی در ایران برای همگان افشا شد، بی بی سی که در سال 88 بیشترین نقش را در سازماندهی فتنه آمریکایی اسرائیلی بر عهده داشت و در شش سال گذشته با اخباری به صورت پنهان طوری القا می کرد که در انتخابات سال 88 تقلبی صورت گرفته و بر آشوب فتنه 88 خوش رقصی میکرد و با پوشش اخبار فتنه گران سعی در بهم زدن آرامش روانی در داخل کشور را داشت . پیوند بی بی سی و فتنه گران موجب آن شده بود که طمع دشمنان قسم خورده ی ایران برای از بین بردن نظم عمومی جامعه افزایش یابد.
اسدی در پایان خاطر نشان کرد : باتوجه به سوابق موجود از بی بی سی ، این شبکه غیر قابل اعتماد است و حضور آن را به صلاح کشور نمیدانیم و خوشبین هم نیستیم زیرا کسی که سوابقش اظهر من الشمس هست ، آزمودنش خطا است و برای ما منافع ملی بسیار مهم است ، اما اگر حضوری می خواهد داشته باشد، از دستگاه های امنیتی و انتظامی خواستاریم که کاملا حرکات و عملکرد این افراد را زیر نظر بگیرند.