مسئول مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: مرکز مشاوره دانشگاه تهران عددی بالغ بر ۴۰ هزار جلسه مشاوره برای دانشجویان و اساتید دانشگاه در سال ۹۷ برقرار کرده است.
پیروی، مسئول مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقداماتی که این مرکز در سال ۹۷ انجام داده است، گفت: مرکز مشاوره دانشگاه تهران عددی بالغ بر ۴۰ هزار جلسه مشاوره برای دانشجویان و اساتید دانشگاه در سال ۹۷ برقرار کرده است.
وی افزود: همچنین کارگاههای آموزشی و مشاورهای و بهداشت روانی ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان جهت سلامت روانی و موضوعات مشاورهای بسیاری برگزار گردید. همچنین خدمات مشاوره غیرحضوری به جهت دسترسی سریع و کم هزینه دانشجویان به مشاوره از طریق اینترنت تحت عنوان مشاوره برخط یا الو مشاوره در سال ۹۷ راه اندازی و با استقبال خوبی روبرو شد.
مسئول مشاوره دانشگاه تهران اظهار داشت: انتشارات مرکز مشاوره نیز عملکرد بسیار خوبی داشته است و نشریات پیام مشاوره را در ۱۴ شماره در سال ۹۷ به چاپ رسانیدیم و بخش صوتی آن را نیز برای دانشجویان قرار دادیم تا بتوانند با گوش دادن از آن استفاده کنند. همچنین کمکهای مددکاری ما نیز امسال افزایش بسیار خوبی داشت و بالغ بر ۵۲۰ میلیون تومان کمک مددکاری مرکز مشاوره دانشگاه برای دانشجویان داشته است.
پیروی افزود: متقاضیان کار در دانشگاه چه اساتید و چه کارمندان در سال ۹۷ مورد چکاب روان شناختی قرار گرفتند و عددی حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی که میخواستند به جمع هیئت علمی دانشگاه بپیوندند مورد چکاب روان شناختی قرار گرفتند.
وی گفت: کانونهای همیاران مرکز مشاوره در سال ۹۷ فعالیت بسیار خوب و چشم گیری داشتند و خود دانشجویان به صورت داوطلب در جهت پیشگیری و توسعه سلامت روانی فعالیت بسیار چشم گیر و خوبی داشتند و تقریبا میتوان گفت: دانشگاه تهران ۶ کانون فعال همیاران سلامت روان دارد و این در حالی است که خیلی از دانشگاه شاید همین یک کانون را نیز نداشته باشند.
مسئول مرکز مشاوره دانشگاه تهران تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مثمر ثمر ایجاد دبیرخانه ترنس بود. این دبیرخانه از شهریور ماه سال ۹۷ شکل گرفت و دکتر صدیقی حکم دانشجویان با نیازهای خاص و ترنس را برای ما تایید کردند. این دانشجویان ممکن است تعدادشان کم باشد، اما مشکلات خاص خودشان را دارند و در حوزه آموزش عالی در خوابگاه و دانشگاهها اقدامات بسیار خوبی برای آنها انجام شده است. همچنین هزینههای درمانی و وامهای صندوق رفاه برای آنها در نظر گرفته شده است تا بتوانند در دوران تحصیل خود مشکلات کمتری را داشته باشند.
پیروی تصریح کرد: طرحهای دیگری کمافی سابق پیگیری شده است مثل پیگیری وضعیت دانشجویان مشروطی و امثالهم. به مناسبت هفته جهانی ایدز و سلامت برنامههای مفیدی در دانشگاه برگزار شده است که از نظر کیفی و کمی بسیار عالی بوده است. اولین نشست مددکاری به مناسبت روز جهانی مددکار توسط مرکز مشاوره در سال ۹۷ برگزار شد و بسیار مورد استقبال صاحب نظران و مددکاران اجتماعی کشور قرار گرفت.
وی ادامه داد: اولین استارتاپ مرکز مشاوره در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برقرار کردیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و سه تیم در این استارتاپ جایزه گرفته و به شتاب دهندهها وصل شدند. دو تیم دیگر نیز مستقیما با خود مرکز مشاوره کارشان را پیش میبرند. سه رونمایی را در سال ۹۷ انجام دادیم یکی رونمایی اپلیکیشن و وب سایت مددکاری است. همچنین اپلیکیشن دیگری به نام حال خوب من رونمایی شد و در واقع این اپلیکیشن به عنوان ابزاری برای حال خوب دانشجویان معروف است. انیمیشنهایی کوتاه برای سلامت روان دانشجویان نیز تولید شده است که در سال ۹۸ در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.