آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۳۵۹۷
عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان:

باید امکانات را از شهرهای بی‌عرضه گرفت/ برخی شهرک‌های صنعتی در خود را بسته و مشغول مسکن‌سازی هستند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: باید امکانات را از شهرهایی که عرضه نداشته‌اند، گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ علی رفیقی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در جلسه هماهنگی اساتید دانشگاه با دبیرخانه اقشار و معاونت بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان که در دفتر بسیج اساتید این استان با موضوع «اقتصاد مقاومتی، فرصت ها و چالش‌ها» برگزار شد، گفت: ما هنوز به یکسان سازی مفهومی در بحث اقتصاد مقاومتی نرسیده ایم.

 

وی با بیان اینکه در بدنه مجلس و دولت تعابیر مختلفی از اقتصاد مقاومتی از خوب و بد مطرح می‌شود، متذکر شد: بهترین کار کاهش تصدی گری دولتی مطابق اصل ۴۴ است که کار باید به دست مردم بیاید؛ اما متأسفانه این واگذاری در مقام عمل بد انجام شد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی در رابطه با بنگاه‌های زودبازده به جایی نرسیدیم، بحث برون سپاری خدمات هم اجرایی نشد و تمامی این سردرگمی‌ها باعث شده که امروز هنوز شاهد شکوفایی اقتصاد مقاومتی نیستیم.

 

رفیقی متذکر شد: در بحث اقتصاد مقاومتی داشته‌های ضعیف ما جهت فکر ما را عوض کرد و حمایت‌ها محدود شد.

 

وی تأکید کرد: با شروع اقتصاد مقاومتی در کارهای پراکنده ای، دانشگاه‌ها به سمت ایجاد مراکز رشد رفتند، دولت پارک علم و فناوری را تشکیل داد، بعدها کلینیک تخصصی در دانشگاه شکل گرفت بنیاد نخبگان نیز به طور جداگانه به اقتصاد مقاومتی پرداخت، اما اکنون که اعتبار کم شده باید راهکاری پیدا کنیم که این زحمات هدر نرود.

 

رفیقی با بیان اینکه دو سیستم تولید و بازاریابی وجود دارد، خاطرنشان کرد: مدل اول می‌گوید تولید کن و وارد بازار کن؛ ولی مدل دوم ابتدا باید کشش از سمت بازار ایجاد شود، در ورود به مبحث اقتصاد باید این مدل‌ها را شناخت و آن را مدیریت کرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه ممکن است در پساتحریم پول‌های بلوکه شده سرازیر شود، گفت: سرازیری پول خطرناک، وسوسه انگیز و فاجعه آمیز خواهد بود؛ ولی اگر در تصمیم و مدیریت یکپارچگی بوجود بیاید خوب است.

 

وی با اظهار این مطلب که باید مقام معظم رهبری، بانک مرکزی و ریاست جمهوری یکپارچه شوند، خاطرنشان کرد: سرازیری پول نباید ولنگاری داشته باشد باید انبساط مالی هدایت شده باشد و اگر بناست به روستاها و بنگاه‌های زودبازده توجه کنیم باید مدیریت را به صد در صد برسانیم.

 


وام خودرو واویلا ایجاد میکند

 

 رفیقی همچنین در پاره ای از سخنانش به وام خودرو و اعطای برخی وام‌ها و سیاست های جدید اقتصادی دولت مبنی بر ارائه کارت اعتباری ۱۰ میلیون تومانی خرید اشاره کرد و بیان داشت: این وام‌ها به خصوص وام خودرو واویلا ایجاد می‌کند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: ما باید ابتدا به آنچه داریم توجه کنیم و سراغ احداث نرویم و با پشتوانه علمی به داد کارخانه‌های موجود برسیم.

 

وی تأکید کرد: در اقدام بعدی باید به سراغ شهرک‌های صنعتی که پول گرفته اند و در نواحی خود را بسته و سراغ مسکن سازی رفته‌اند برویم؛ چرا که آنان موظف‌اند که تولید داشته باشند.

 

رفیقی با بیان اینکه باید همزمان با کارهای درشت به کارهای کوچک نیز بپردازیم، تصریح کرد: باید امکانات را از شهرهایی که عرضه نداشته‌اند گرفت، از سرمایه گزاران داخلی و خارجی استفاده کرد و در عین حال اجازه ورود ماشین آلات مدرن را نیز به داخل کشور داد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان گفت: در داخل کشور باید از تحرکات علمی و نخبگان خود به صورت جدی و صادقانه حمایت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار