آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۱۷۲
در دوره تربیت عمار انقلاب اسلامی مطرح شد

مذاکرات با آمریکا در هیچ دوره ای برای ایران منفعتی نداشت

مدیر بنیاد تبیین اندیشه‌های امام خمینی در دانشگاه‌ها از کنار تاریخ گذشتن را فریب کاری دانست و گفت: برای قرارداد الجزایر امام(ره) چهار شرط گذاشتند؛ اما هیچکدام انجام نشد و در طول تاریخ کسانی از جمله بنی صدر، بازرگان و غیره بودند که می‌گفتند ما می فهمیم ولی آقا نمی فهمد و نتیجه‌اش را هم دیدیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی الفت پور، مدیر بنیاد تبیین اندیشه‌های امام خمینی در دانشگاه‌ها در جمع دانشجویان بسیجی دوره تربیت عمار انقلاب اسلامی در رابطه با چرایی واقعه سال ۸۸ بیان کرد: در سال ۸۸ برنامه ریزی شده بود تا چیزی شبیه انقلاب مخملی رخ دهد و تا شب واقعه مسئولین هم این اتفاق را پیش بینی نمی کردند، مگر چه چیزهایی گفته نشده است که با یک جرقه این همه جمعیت معترض وارد خیابان می شوند؟ چرا این اتفاق رخ می دهد؟


الفت پور در ادامه گفت: بستر اجتماعی فراهم بوده و همچنان ادامه دارد و اگر بخواهیم ریشه یابی کنیم که چرا این اتفاق افتاده است این است که یک اتفاق از نظرروانی رخ داده که مردم تغییر موضع می دهند.


وی تغییر موضع مردم را عدم روشنگری و فراموش کاری مردم دانست و در ادامه بیان کرد: متاسفانه ما روشنگری نکردیم که چه کسانی در برهه های زمانی چه بازی‌هایی کردند و رودرباستی کردیم و نمونه بارز آن اتفاقی است که در فیلم انتخاباتی آقای کروبی می افتد و آقای کرباسچی بخاطر فقر و فشار طبقاتی در این فیلم گریه می کند و به دلیل اینکه مردم فراموش کار هستند این کار را انجام داد.


الفت پور در جمع دانشجویان بسیجی اذغان داشت: ما بدیهیات را نمی دانیم و وارد فضای سیاسی می شویم و یک دلیل آن غرور است و این غرور باعث شده بسیاری از چیزها را نبینیم در صورتی که اگر بخواهیم تحلیل کنیم باید ریزجزئیات را بررسی کنیم.


مدیر بنیاد تبیین اندیشه‌های امام خمینی در دانشگاه‌ها از کنار تاریخ گذشتن را فریب کاری دانست و در ادامه عنوان نمود: برای قرارداد الجزایر امام(ره) چهار شرط گذاشتند؛ اما هیچکدام انجام نشد و در طول تاریخ کسانی از جمله بنی صدر، بازرگان و غیره بودند که می گفتند ما می فهمیم ولی آقا نمی فهمد و نتیجه اش را هم دیدیم.


الفت پور مذاکره با آمریکا را بدون منفعت دانست و تشریح کرد: و در هر دوره ای که با آمریکا مذاکره کردیم برای ما هیچ منفعتی نداشت و در بحث هواپیماهایی که می‌‌خواهند به ما بدهند می گویند در آسمان این چند کشور نباید پرواز کند.


وی در رابطه با مسئله شورایی شدن اظهار داشت: منتظری در اوایل انقلاب موافق شورایی شدن بود؛ اما بعد نظرش عوض شد؛ اما برخی هنوز نظرشان شورایی شدن است و بدین صورت مطرح می شود که چه کسانی مخالف شورایی شدن هستند و بایستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار