کد خبر:۶۲۱۱۴۵
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی:

مسئولان استان خراسان شمالی درک درستی از رنج مردم محروم منطقه ندارند/ اعزام ۱۵۰۰ دانشجوی جهادگر به مناطق زلزله زده

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی با بیان اینکه تا پایان تابستان تعداد 1500 دانشجوی جهادگر در قالب ۱۵ تیم به مناطق زلزله زده و محروم استان اعزام خواهند شد، گفت: از این تعداد گروه جهادی ۹ تیم از دانشگاه‌های استان و شش تیم از دانشگاه‌های خارج از استان هستند.
عبدالله امینی فر، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: از ۱۷ تیرماه گروه‌های جهادی دانشجویی وارد مناطق محروم و زلزله زده شده اند و کارهای خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: همچنیناز ابتدای مردادماه دور دوم اردوهای جهادی با حضور ۶۰۰ نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه‌های تهران و استان شروع خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این اردو‌ها ساخت خانه‌های مسکونی در اولویت اول و ساخت انبار علوفه و دام مردم درمناطق زلزله زده در اولویت دوم قرار دارد.

امینی در ادامه بیان داشت: آنچه که در مناطق زلزله زده مشهود می‌باشد، این است که آنطور که شایسته است، دولت کمکی به این مناطق نکرده است و عمده فعالیت دولت تاکنون خلاصه شده در جلسات بی شمار، اما بی فایده‌ای که تاکنون برگزار کرده اند.

وی با بیان اینکه تا پایان تابستان تعداد هزار و ۵۰۰ دانشجوی جهادگر در قالب ۱۵ تیم به مناطق زلزله زده و محروم استان اعزام خواهند شد، گفت: از این تعداد گروه جهادی ۹ تیم از دانشگاه‌های استان و شش تیم از دانشگاه‌های خارج از استان هستند.

وی اظهار داشت: این تیم‌ها ۱۵ روستا را تحت پوشش خود قرار خواهند داد، درخواست هایی نیز از دانشگاه‌های استان مازندران و قم برای حضور در مناطق زلزله زده استان دریافت کرده ایم که هنوز قطعی نشده است.

مسئول ناحیه دانشجویی استان ادامه داد: در کارگروه‌های فرهنگی، بهداشت و درمان و اقتصاد مقاومتی همزمان با کارگروه عمرانی در مناطق فعال شده اند تا بتوانند در آزاد سازی ظرفیت‌های این مناطق کمک کنند و در وضعیت اقتصادی منطقه تحولی ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه استانداری تاکنون از تشکیل جلسه پشتیبانی از گروه‌های جهادی استنکاف کرده است و زیر بار این تشکیل جلسه نمی‌روند، گفت: متاسفانه احساس می‌کنیم که مسئولین استان درک درستی از رنج مردم محروم منطقه ندارند و به نوعی با آن بیگانه هستند و بیشتر درگیر تشریفات و کارهای روزمره اداری خود هستند.

وی افزود: عده‌ای تاکید داشتند که کار جهادی دانشجویان در مناطق زلزله زده کار انتخاباتی است؛ در حالی که امروز شاهد هستیم که دانشجویان بعد از گذشت چند ماه هنوز در مناطق زلزله زده مشغول به خدمت به محرومین هستند.

امینی اظهار داشت: کار انتخاباتی را مسئولانی انجام دادند که سال گذشته، که سال قبل از انتخابات بود، جلسات پشتیبانی از گروه‌های جهادی را به موقع برگزار می‌کردند، اما امسال پس از انتخابات از برگزاری این جلسات خودداری می‌کنند.

وی در پایان گفت: همچنین گروه‌های جهادی بخشی از تعهدات تفاهم نامه بسیج سازندگی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را انجام خواهند داد که در این تفاهم نامه تعداد ۲۰۰ واحد مسکونی ساخته خواهد شد که بخشی از آن بر عهده گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار